Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kankaisten Golfin kauden 2022 päättäjäisjuhlat 18.11.

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi viettämään Kankaisten Golfin kauden 2022 päättäjäisjuhlaa perjantaina 18.11.

On taas tullut aika juhlistaa kulunutta kautta ja palkita parhaimmat. Päättäjäiset ovat ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa ja golfin riemua. Vaihdetaan kuulumisia, muistellaan kulunutta pelikautta ja haaveillaan jo tulevasta!

Päättäjäiset pitävät sisällään herkullisen kolmen ruokalajin illallisen, kauden parhaiden palkitsemiset sekä livemusiikkia ja rentoa illanviettoa ystävien kanssa.
Juhlapaikkana toimii Turun Pitkämäessä sijaitseva Ravintola Lang Bakke (Postikatu 2, 21250 Turku). Juhlatilaisuus alkaa kello 19:00 ja päättyy kello 01:30.


Päättäjäisjuhliin ovat tervetulleita kaikki Kankaisten Golfin jäsenet. Myös avecit ovat tervetulleita vaikka eivät olisi seuran jäseniä.

On siis aika kaivaa juhlavaatteet naftaliinista ja tulla viettämään marraskuista iltaa rakkaan golfyhteisön kanssa.


Lämpimästi tervetuloa!

Dress Code Puku

Illalliskortin hinta 59€ / henkilö.

V.P. 9.11.2022 mennessä.

Ilmoittaudu mukaan päättäjäisjuhlaan


Dress Code Puku


A) Vanhan pukukoodin mukaan

Pukukoodi "puku" tarkoittaa herroilla koko pukua ja vanhan pukukoodin mukaan kyseessä on tumma puku. Mitä tummempi sen parempi. Pukukoodina "puku" tarkoittaa edelleen sitä, että sinun tulee olla hienosti pukeutunut, vaikka tuo koodi onkin vasta sijalla neljä niin sanotulla pukeutumistasolla. Riippuen juhlien tyylistä on vapaavalintaisuus kuitenkin melko suuri. Puku ja paita sekä solmio tai solmuke. Valkoinen paita lisää hienousastetta.

B) Nykyisen pukukoodin mukaan

Nykyinen pukukoodi "puku" tarkoittaa myös nykyään koko pukua, mutta puvun ei enää tarvitse olla tumma! Vaaleat puvut sopivat hyvin kesähäihin. Epävirallisissa tilaisuuksissa housut voivat olla takin kanssa eri paria, mutta paitaa ja solmiota tulee käyttää.