Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kesän 2023 junnuleirit

Varma kesän merkki on Kankaisten Golfin junnuleirit. Tule kesän hauskimmille junnuleireille oppimaan ja innostumaan golfista!

Tänäkin kesänä pidetään tuplasti hauskaa kun kesäkuu starttaa KGM Junnugolfkoulun ja Junnuleirin parissa. Leirit järjestetään kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla.

Leirit on jaettu taitotason mukaan. Golfkoulu on tarkoitettu aloittelijoille sekä lajin alkutaipaleella oleville junioreille. Junnuleiri on puolestaan suunnattu jo lajikokemusta omaaville junioreille. Leirit sisältävät monipuolisesti golfharjoittelua, peliharjoittelua kentällä sekä erilaisia leikkejä ja pelejä.

Ilmoittaudu mukaan nyt!


KGM JUNNUGOLFKOULU

Maanantaista perjantaihin 5.-9.6.2023 klo 9:00 – 15:00

7-16-vuotiaille suunnattu KGM Golfkoulu on hauska tapa tutustua golfin saloihin.  Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita.

Junnugolfkoulussa tutustutaan monipuolisesti golfin perusteisiin erilaisten lajiharjoitusten sekä varsinaisen kenttäpelin kautta. Golfharjoittelun lisäksi leirillä liikutaan monipuolisesti pelien ja kisailuiden merkeissä. Juniorit jaetaan leirillä ryhmiin taitotason ja iän mukaisesti. Leiri tähtää Green Card suoritukseen.

Hinta 179€

Hinta sisältää monipuolisen leiriohjelman, lainamailat, päivittäisen lounaan sekä välipalan. Golfkoulun ohjaajina toimivat juniorikoordinaattori Enni Henttonen sekä seuraohjaajamme.

TÄYNNÄ


KGM JUNNULEIRI

Maanantaista perjantaihin 12.-16.6.2023 klo 9:00 – 15:00

KGM Junnuleiri on tarkoitettu 7-16 vuotiaille junioreille, joilla on jo lajikokemusta golfista. Juniorilla tulee olla Green Card suoritettuna leirille osallistuessaan.

Leirillä harjoitellaan monipuolisesti lajitaitoja ja syvennytään peliosaamiseen kentällä, hauskanpitoa unohtamatta! Golfharjoittelun lisäksi leirillä liikutaan monipuolisesti pelien ja kisailuiden merkeissä. Juniorit jaetaan leirillä ryhmiin taitotason ja iän mukaisesti, jotta jokaisella juniorilla on mahdollisuus kehittyä omien tarpeidensa mukaisesti.

Hinta 179€

Hinta sisältää monipuolisen ohjauksen ja harjoittelun, päivittäisen lounaan sekä välipalan. Leirin vastuuohjaajina toimivat PGA Pro Marko Kallinen ja juniorikoordinaattori Enni Henttonen.

Leirille mahtuu mukaan 20 junioria!

Ilmoittaudu mukaan!


​​​​​​​Leirien peruutusehdot
14 vrk (tai aikaisemmin) ennen leirin alkua tulleista peruutuksista emme veloita maksua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista ja peruuttamatta jätetyistä leireistä veloitamme koko leirimaksun. Jos leiri peruuntuu äkillisen sairastumisen tai tapaturman takia, palautamme täyden hinnan lääkärintodistusta vastaan.

Osallistumisen peruminen tulee aina tehdä sähköpostitse osoitteeseen enni.henttonen@kgm.fi tai puhelimitse 044 3191064.


Lisätietoja:
Juniorikoordinaattori
Enni Henttonen
enni.henttonen@kgm.fi
0443191064

Leirin jälkeen harrastusta on helppo jatkaa Kankaisten Golfin viikoittaisissa harjoitusryhmissä. Harjoitusryhmiä löytyy kaiken ikäisille ja tasoisille junioreille. Lue lisää junioritoiminnan sivuilta!


JUNIORITOIMINNAN SIVUILLE