Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Junioreiden pelipäivä 19.7.

Tervetuloa junioreiden pelipäivään!

Pelipäivät on tarkoitettu kaikille seuran harjoitusryhmissä mukana oleville junioreille. Pelipäivien tarkoituksena on tutustua uusiin kavereihin, saada pelikokemusta kentältä ja tietenkin pitää hauskaa yhdessä!

Pienimmille junioreille pelipäivät toimivat ensiaskeleina golfkentälle ja kilpailemisen maailmaan. Pienimmät juniorit pelaavat 3-5 väylää ja pelaajan vanhemmat toimivat caddiena. Lähdöissä on mukana myös seuran junioriohjaajia. Pienimmät juniorit lähtevät kentälle viimeisissä lähdöissä.

Vanhemmat / kokeneemmat juniorit pelaavat 9 reikää ja lähtevät kentälle ensimmäisissä lähdöissä. (Green Card vaatimus)

Kauden kolmas pelipäivä järjestetään perjantaina 19.7. Tiiajat 9 reiän kentälle klo 16:00 alkaen. Lähdöt 10 minuutin välein.

Tällä kertaa pelimuotona bestball parikilpailu (9 reiän pelaajille). Bestballissa molemmat pelaajat pelaavat omaa palloa reikään asti ja kultakin reiältä huomioidaan koko joukkueen tulokseksi sen reiän parhaan pelaajan tulos. Ilmoittautuminen pareittain; valitse ilmoittautumislomakkeesta osallistujamäärä 2 ja täytä myös peliparin tiedot.

Pienemmät juniorit pelaavat tuttuun tapaan 3-5 väylää. Oma erikoiskilpailu!

Junioritoimikunta tarjoaa pelien päätteeksi jäätelöt klubilla.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 17.7. alla olevalla lomakkeella. Lähdöt julkaistaan torstaina 18.7. Ilmoita nimesi (juniorin nimi) sekä reiät, jotka aiot pelata (3-5 reikää / 9 reikää). Ilmoita lisäksi, mikäli juniorin mukaan on tulossa vanhempi. :)

Ilmoittautuminen ke 17.7. mennessä alla olevalla lomakkeella.


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!