Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Vuokraa pelioikeus kaudelle 2023!

Olet sitten aloitteleva pelaaja tai kokenut aktiivigolffari, Kankaisten Golf tarjoaa sinulle parhaiten sopivaa pelaamista koko kaudeksi. Meillä juniorit ja nuoret aina 25 ikävuoteen asti pelaavat edullisemmin. Tee hyvä päätös ja varaa ensi kauden monipuolisimmat pelimahdollisuudet nyt!

9, 18 tai 27 väylää. Sinä päätät!

Miltä kuulostaisi rajattomat pelit 27 erilaisella väylällä, vain vartin päässä Turusta? Kankaisten Golf on Varsinais-Suomen suurin ja vilkkain golfkeskus. Kenttämme kunto ja kolme täysimittaista ysiä ovat saaneet vuolaita kehuja niin omilta jäseniltä, osakkailta kuin myös vieraspelaajilta. Käytössä olevat 27 väylää takaavat sen, että löydät helposti itsellesi sopivia pelivaihtoehtoja sekä -aikoja. Lisäksi klubitalon uusitut tilat tarjoavat ensiluokkaiset puitteet myös asianmukaisiin jälkipeleihin.

Kankaisten Golf tarjoaa siis loistavan kokonaisuuden golfin pelaamiseen ja harrastamiseen. Kankaisten Golfin aktiivinen ja monipuolinen seuratoiminta vaalii hyvää yhteishenkeä sekä luo korkeatasoista harrastus- ja kilpailutoimintaa kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Mikä parasta, hyvien liikenneyhteyksien sekä loistavan sijainnin vuoksi meille on lyhyt matka niin Turusta kuin sen ympäristöstäkin. Peli- ja harjoitteluolosuhteisiin tehdään vuosittain investointeja, jotta pelaajat saavat ensiluokkaisia golfelämyksiä myös tulevaisuudessa. Tulevina vuosina painopisteenä on lähipeli- ja harjoitusalueiden uudistaminen entistä monipuolisemmaksi. Tutustu kenttään, lue lisää.


Aikuisten pelioikeudet kausi 2023

Kauden 2023 rajattoman pelioikeuden hinta on 950€. Pelioikeuksien varaus on alkanut vilkkaana!

Päivitetty 28.11.2022
Pelioikeudet tällä hetkellä loppu.
Suosittelemme ilmoittautumaan jonoon ja heti kun pelioikeuksia tulee lisää, otamme sinuun yhteyttä.

Ilmoittaudu aikuisten pelioikeusjonoon tästä!

Varattavia pelioikeuksia on yhteensä 100kpl. Kaudella 2022 pelioikeuden varanneilla oli ennakkovarausmahdollisuus ja sen jälkeen pelioikeuksia on jäljellä 24 kpl.

Tämä 100kpl ei välttämättä ole lopullinen pelioikeuksien määrä, sillä kaudella 2022 pelioikeuksia vuokrattiin n.150kpl. Jos siis jäät nyt ilman pelioikeutta, kannattaa ilmoittautua jonoon ja heti kun pelioikeuksia tulee lisää, otamme sinuun yhteyttä.

Vuokrattavat pelioikeudet perustuvat Kankaisten Golfpuiston osakkeenomistajien osakkeisiin. Yhtiöllä ei siis ole omia pelioikeuksia vuokrattavana, vaan Kankaisten Golfpuisto välittää osakkaiden pelioikeuksia.

Juniori- ja nuorisopelioikeudet 2023
(Kankaisten GolFIn jäsenille)

25 ikävuoteen asti voit pelata Kankaisten Golfin nuorisopelioikeudella. Nuorisopelioikeuksia on rajoitettu määrä ja kaudella 2022 ne varattiin loppuun. Nuorisopelioikeuksien hintaluokat määräytyvät syntymävuoden mukaan, esimerkki: hintaluokkaan 22-25v kuuluvat siis vuosina 1998-2001 syntyneet.

Huomioithan, että nuorisopelioikeudella pelaavan tulee olla Kankaisten Golfin jäsen. Mikäli et vielä ole, mutta haluat pelata ensi vuonna Kankaisissa nuorisopelioikeudella, varaa itsellesi pelioikeus ja sen jälkeen täytä "Liity jäseneksi" sivulla lomake. Jäsenmaksut vuodelle 2023 laskutetaan tammikuussa.

  • Alle 12 v 100€
  • 12-14 v 200€
  • 15-18 v 310€
  • 19-21 v 420€
  • 22-25 v 520€


Varaa nuorisopelioikeus tästä!