Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Range & Harjoitusalueet

Kankaisten Golfissa voit harjoitella golfia monipuolisesti ja helposti. Mikä parasta koko klubialue on todella kompakti, joten siirtymisiin paikasta toiseen kuluu mahdollisimman vähän aikaa. Tervetuloa harjoittelemaan!

Srixon-Range

Rangella on mahdollisuus lyödä hyvälaatuisia harjoituspalloja matoilta sekä nurmelta. Mattolyöntipaikkoja on 36, joista kahdeksan sijaitsee suojaisessa katoksessa, jossa on mahdollisuus harjoitella huonommallakin säällä. Jokaiselta lyöntipaikalta löytyy uudet matot. Kohdeviheriöitä rangella on useita. Etäisyydet riippuvat mittauspisteistä, jotka selviävät alla olevasta kuvasta.

Rangen palloautomaatti toimii joko pankkikortin lähimaksulla, CALLOCK-mobiilimaksulla tai ladattavilla rangenapeilla. Yksi korillinen on noin 40 palloa ja se maksaa 3€. Puolikkaat korit ovat mahdollisia ainoastaan rangenapilla, jonka saa hankittua caddiemasterin toimistosta.

Rangepallot uusittu 05/2022.

Hinnasto

Kori (sis. 40 palloa) 3 €
Puolikori (vain rangenapilla) 1,50 €
Ladattava rangenappi 8 €
Napin latausmaksut
25 € / 10 koria
45 € / 20 koria
60 € / 30 koria
80 € / 50 koria

Chippialue & harjoitusbunkkerit

Harjoittelusalue chippeihin ja bunkkerilyönteihin löytyy klubitalon etuovelta katsottuna vasemmalta. Erilaisia lähipelilyöntejä on mahdollisuus harjoitella myös rangealueen vasemmassa laidassa sijaitsevalla lähipelialueella, jossa on bunkkeri sekä keinoviheriö lyöntikohteineen. Tästä bunkkerista on mahdollista harjoitella myös pidempiä lyöntejä.

Puttiviheriö

Erittäin suuri ja monimuotoinen puttiviheriö harjoitteluun löytyy aivan klubitalon edestä. Puttiviheriö on kaikkien käytettävissä. Harjoitusviheriöltä on erittäin lyhyt matka kaikkien ysien avaustiille, joten harjoitusviheriölle on helppo poiketa vaikka pikaisesti ennen kierrokselle lähtöä.