Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Range & Harjoitusalueet

Kankaisten Golfissa voit harjoitella golfia monipuolisesti ja helposti. Mikä parasta koko klubialue on todella kompakti, joten siirtymisiin paikasta toiseen kuluu mahdollisimman vähän aikaa. Tervetuloa harjoittelemaan!

Range

Rangella on mahdollisuus lyödä hyvälaatuisia harjoituspalloja matoilta sekä nurmelta. Mattolyöntipaikkoja on 36, joista kahdeksan sijaitsee suojaisessa katoksessa, jossa on mahdollisuus harjoitella huonommallakin säällä. Jokaiselta lyöntipaikalta löytyy uudet matot. Kohdeviheriöitä rangella on useita. Etäisyydet riippuvat mittauspisteistä, jotka selviävät alla olevasta kuvasta.

Rangen palloautomaatti toimii joko pankkikortin lähimaksulla tai WiseGolf -sovelluksella.
Pankkikortilla ostaessa yksi täysi korillinen on noin 48 palloa. Hinta 3,80€.

WiseGolf sovellukseen voit ladata pallokoreja (minimimäärä 10 koria).

Puolikkaat korit ovat mahdollisia WiseGolf sovellusta käyttäessä tai ladattavilla rangenapeilla (Rangenapit poistuvat käytöstä kauden 2024 lopulla).

Hinnasto

Rangeautomaatin pallokorillisen pallojen määrää on nostettu kaudesta 2023.

Yksi kori (48 palloa) 3,80 €
Ladataan pelaajan WiseGolf -sovellukseen. Voimassa 24 kk ostopäivästä
32 € / 10 koria
55 € / 20 koria
75 € / 30 koria
99 € / 50 koria

Osta pallokoreja verkkokaupasta

Lataa pallokoreja omalle WiseGolf tilillesi. Maksun jälkeen saat palloja heti rangeautomaatista. Käytettävissä olevien pallokorien määrät näkyvät WiseGolf sovelluksessa. Tarkemmat ohjeet täällä.

Osta rangepallot verkkokaupasta

Chippialue & harjoitusbunkkerit

Harjoittelusalue chippeihin ja bunkkerilyönteihin löytyy klubitalon etuovelta katsottuna vasemmalta. Erilaisia lähipelilyöntejä on mahdollisuus harjoitella myös rangealueen vasemmassa laidassa sijaitsevalla lähipelialueella, jossa on bunkkeri sekä keinoviheriö lyöntikohteineen. Tästä bunkkerista on mahdollista harjoitella myös pidempiä lyöntejä.

Puttiviheriö

Erittäin suuri ja monimuotoinen puttiviheriö harjoitteluun löytyy aivan klubitalon edestä. Puttiviheriö on kaikkien käytettävissä. Harjoitusviheriöltä on erittäin lyhyt matka kaikkien ysien avaustiille, joten harjoitusviheriölle on helppo poiketa vaikka pikaisesti ennen kierrokselle lähtöä.