Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Proshop

Kankaisten Golfissa on laaja Pro Shop, jota ylläpitää 30 vuoden golfmyynnin ja palveluiden kokemuksella turkulainen Sport Service. Kankaisten Golfista löydätkin shopista kaiken tarpeellisen onnistunutta golfkierrosta ajatellen.

Sport Servicen valikoimissa on Titleistin, Callawayn, Odysseyn, Cobran, Wilson Staffin, TaylorMaden, Srixonin, Mizunon, Adidaksen, FootJoyn, Bridgestonen, Eccon, Puman, Crossin, Abacuksen, Peak Performancen -ja monen muun merkin tuotteita! Hoidamme myös grippien vaihdot ja mailakorjaukset nopeasti ja ammattitaidolla.

Palveluumme kuuluu lisäksi laadukkaiden golfsettien vuokraus. (18r / 25€, 9r / 15€).

Kankaisissa järjestetään paljon eri merkkien demopäiviä ja niistä saat tarkemmat tiedot klubilta ja Facebook-sivuiltamme. Voit myös ottaa yhteyttä Sport Serviceen ja sopia mailojen sovittamisesta, eli fittauksesta mailamyyjä Pekka Viitasen kanssa puh. 02-2512326.

Liikkeessä on kaikkien merkkien Custom Fitting välineistö jolloin asiantuntevan myyjän opastuksella selvitämme juuri sinulle sopivat välineet. Liikkeemme osoite on Viilarinkatu 1, 20320 Turku, Länsikeskus.
Nähdään Kankaisissa, yhdessä Suomen hienoimmassa golfkeskuksessa!

SPORT SERVICEN KOTISIVUT