Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Avoimet työpaikat

Tällä sivulla ajankohtaisesti Kankaisten Golfin avoimet työpaikat. Tällä hetkellä avoimia paikkoja on kentänhoidon tehtäviin sekä pidempään työsuhteeseen, että kaudeksi 2023 sekä kausityötä asiakaspalvelun/caddiemasterin tehtäviin kesäkaudelle 2023.

Kankaisten Golf on 27 reiän golfkeskus 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta, hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan valtatie 8 tuntumassa. Kankaisten Golf tunnetaan laadukkaana ja uudistuvana golfyhteisönä, jolla on ensiluokkaiset puitteet ja viimeistelty ja hyvin hoidettu kenttä sekä harjoitusalueet.

Kentänhoidon ammattilainen (vakituinen työ)

Haemme tehtävään kenttämestarin avuksi kentänhoidon ammattilaista. Kokemuksesi perusteella toimit joko kentänhoitajan tai apulaiskenttämestarin tehtävässä.
Arvostamme intohimoa kentänhoitoa kohtaan, motivaatiota saattaa kenttämme erinomaiseen pelikuntoon sekä kehittää kentänhoitoa kentän parantamiseksi. Alan koulutus lasketaan myös eduksi. Kankaisten Golfissa käytössä on nykyaikaiset Toron kentänhoitokoneet.

Edellytämme hakijalta kokemusta kentänhoidosta, vastuullisuutta sekä kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn kenttämme parantamiseksi.

Tarjoamme mahdollisuuden suorittaa golfkenttämestarin/kentänhoitajan ammattitutkinnot oppisopimuksella.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 28.2.2023 mennessä osoitteeseen sami.lahti@kgm.fi.
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
Kenttämestari Sami Lahti
0405469662 tai sami.lahti@kgm.fi

Kentänhoitaja (kausityö)

Haemme ahkeria ja motivoituneita kesätyöntekijöitä golfkentänhoitajan tehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen. Kentänhoitajan tehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia golfkentän hoito- ja kunnostustöitä.
Työtä on tarjolla keväästä syksyyn, sopimuksen mukaan. Edellytämme hakijalta 18-vuoden ikää ja reipasta asennetta. Ulkona suoritettavaa työtä tehdään kelissä kuin kelissä, mutta mahtava työporukka pitää suupielet hymyssä, vaikka aurinko ei aina paistaisikaan.. Golfin lajituntemus / aikaisempi kokemus kentänhoidosta lasketaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla 5.3.2023 mennessä: sami.lahti@kgm.fi.
Paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja:
Kenttämestari Sami Lahti
0405469662 tai sami.lahti@kgm.fi