Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Pelaaminen Kankaisissa kaudella 2024

Vaihtoehtoja riittää, mutta mikä onkaan paras vaihtoehto juuri sinun pelimäärillesi? Alle on kerätty vaihtoehtoja ja infoa kauden 2024 pelipaketeista. Pohdi siis mihin kategoriaan Kankaisissa kierretyillä pelimäärilläsi kuulut ja mikä olisi paras vaihtoehto juuri sinulle.

Niin kuin hyvin tiedät, Varsinais-Suomen suurin ja vilkkain golfkeskus Kankaisten Golf tarjoaa loistavat puitteet golfin pelaamiseen.

Kenttämme kunto ja kolme täysimittaista ysiä ovat saaneet vuolaita kehuja niin omilta jäseniltä, osakkailta kuin myös vieraspelaajilta. Ja klubitalon tilat tarjoavat ensiluokkaiset puitteet myös asianmukaisiin jälkipeleihin.

Ja onhan meille myös nopeaa ja vaivatonta tulla. Nelikaistainen tie tulee lähes portille saakka, niin aikaa säästyy itse pelaamiseen tai vaikka harjoitteluun.


10-kortti tai 20-kortti

Sarjakortti on oiva valinta, jos pelaat kohtuullisen paljon, mutta et kuitenkaan vietä kaikkea vapaa-aikaasi golfkentällä. Sopii myös golffarille, jolla on esimerkiksi pelioikeus muualla ja joka haluaa vaihtelua kesän pelaamiseen. Kortteja löytyy niin 18 reiän kuin myös 9 reiän kentälle, mikäli tuntuu siltä ettei aika yleensä riitä 18 reiän kierrosten pelaamiseen. 9 reiän 10-kortti onkin ollut kesän suosituin tuotteemme! Kenttäkombinaatiot vaihtelevat parin viikon välein, joten sitä vaaraa ei ole, että ”joutuisit” koko kesän pelaamaan samaa kenttää. Sarjakortti on henkilökohtainen.

Kauden 2024 sarjakortit tulevat myyntiin pian!


Rajaton pelioikeus

Jos kierroksia kertyy enemmän kuin 25 kaudessa, on rajaton pelioikeus sarjakorttiakin edullisempi vaihtoehto. Rajattoman pelioikeuden hinnalla saat nimen mukaisesti pelata niin paljon kuin vain jaksat. Kankaisten ehdottomana etuna on 27 reikäinen kenttä, joka takaa monipuoliset pelit sekä sen, että aina mahtuu pelaamaan. Mielekkyyttä pelaamiseen tuo kenttäyhdistelmien säännöllinen vaihtelu.

Kauden 2024 pelioikeuden hinta on 950€.
Meillä juniorit ja nuoret aina 25 ikävuoteen asti pelaavat edullisemmin, esimerkiksi 22-25-vuotiaiden pelioikeus 520€.


Aikuisten pelioikeudet nyt myynnissä kaudelle 2024, varaa tästä!

Lue lisää aikuisten ja nuorten pelioikeuksista

Osake

Jos pelaat paljon, on järkevin ratkaisu kuitenkin osake. Kankaisissa osakas on ykkönen. Yhtiön selkeä tahtotila on, että osakkeella pelaaminen on ehdottomasti paras ja edullisin vaihtoehto pelata golfia Kankaisissa. Taloutemme on kunnossa ja pidämme yllä jatkuvaa kehitystä, jotta osakkaat saavat jatkossakin pelata olosuhteiltaan ja viimestelyltään huippukuntoisella kentällä.

Osakkaan lapset 21-vuotiaaksi asti pelaavat veloituksetta. Lisäksi osakkaalla on myös muita merkittäviä etuja.


Katso kaikki osakasedut
Osta tai myy osake sivu


Pelioikeuksien lisätietoja:

office@kgm.fi
Yhteystiedot

Lisätietoja Kankaisten Golfin osakkeista:

Timo Tuominen
Toimitusjohtaja
timo.tuominen@kgm.fi
0400 509 904