Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Tervetuloa pelikaudelle 2024 Kankaisten Golfiin!

Koe golfin ilo Varsinais-Suomen suurimmassa ja vilkkaimmassa golfkeskuksessa.

Nauti loistavista pelaamisen puitteista Kankaisten Golfin huippukuntoisilla kentillä. Kolme täysimittaista ysiä, ensiluokkaiset klubitalon tilat ja bistroravintola Sandyn maittava ruoka ja rento tunnelma tekevät golfkokemuksestasi unohtumattoman.
Saapuminen on vaivatonta, sillä nelikaistainen tie vie lähes suoraan portille asti. Säästä aikaa pelaamiseen ja harjoitteluun!
Kauden 2024 pelipaketit tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja eri pelaajatyypeille. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopivin!

Mikä on sinulle paras pelivaihtoehto?


Vaihtelua ja joustavaa pelaamista sarjakortilla

9 reiän 10-kortti on suosituin tuotteemme, eikä suotta - iltaysille ehtii työpäivänkin jälkeen!

Sarjakortti sopii pelaajalle, jolle kertyy kauden aikana 10-25 kierrosta Kankaisissa. Kertapelimaksuihin verrattuna sarjakortti on selvästi edullisempi ratkaisu ja voit oman pelimäärän mukaan valita 9 reiän tai 18 reiän sarjakortin.

Kenttäkombinaatiot vaihtuvat säännöllisesti, joten vaihtelu on varmaa ja pääset pelaamaan kaikkia kolmea ysiämme. Sarjakortteja on 10 ja 20 pelikerralle.

Muistathan että sarjakortti on henkilökohtainen ja 9 reiän kortilla voi pelata vain kulloinkin käytössä olevaa 9 reiän kenttää. Sarjakortilla varausoikeus vieraspelaajille 4 vrk eteenpäin, jäsenille 5 vrk eteenpäin.

Hanki sarjakortti kaudelle 2024 tästä


Pelioikeudella pelaat niin paljon kuin jaksat

Pelaatko noin kierroksen viikossa tai enemmän? Sitten pelioikeus voisi olla sun juttu!

Kierros viikossa tarkoittaa n. 25 kierrosta kaudessa ja tällöin pelioikeus on sarjakorttiakin edullisempi vaihtoehto!

Hankkimalla pelioikeuden voit pelata auringonnoususta auringonlaskuun. Rajaton pelioikeus on investointi aktiiviseen ja liikunnalliseen arkeen.

Henkilökohtaisella pelioikeudella peliaikojen varausoikeus 6 vrk eteenpäin. Kaudella 2024 aikuisten pelioikeuden hinta 950€. Junioreille ja nuorille 25-ikävuoteen asti pelioikeudet edullisin hinnoin, mm. 22-25-vuotiaiden pelioikeus 520€!


Hanki tästä pelioikeus kaudelle 2024

Lue lisää aikuisten ja nuorten pelioikeuksista


Osake

Kankaisissa osakas on ykkönen. Osakkaana saat parhaat edut ja pelaat huippukuntoisella kentällä edullisimmin.

Paljon pelaavalle edullisin vaihtoehto on osakkuus. Yhtiömme selkeä tahtotila on tarjota osakkaalle paras ja taloudellisesti edullisin vaihtoehto nauttia golfista Kankaisissa. Panostamme jatkuvasti kenttämme kehittämiseen varmistaaksemme pelaajillemme huippukuntoisen peliympäristön. Meidät tunnetaan kehittyvänä yhteisönä, johon jokainen on tervetullut omana itsenään.

Osakkaan lapset 21-vuotiaaksi asti pelaavat veloituksetta. Osakkaan peliaikojen varausoikeus 10 vrk eteenpäin. Lisäksi osakkaalla on myös muita merkittäviä etuja, katso täältä.

Kankaisten Golfin osakkeita voi ostaa kotisivujemme Osta tai myy osake sivun kautta täältä. Kankaisten Golfpuisto Oy ei omista omia osakkeitaan.

​​​​​​​Lisätietoja Kankaisten Golfin osakkeista:

Timo Tuominen
Toimitusjohtaja
timo.tuominen@kgm.fi
0400 509 904