Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Bägikaapit

Bägivarastoa on laajennettu keväällä 2022 ja samalla on tehty toiminnallisia muutoksia. Varastoon on asennettu kaksi ilmalämpöpumppua, jotka auttavat mm. varaston kuivumiseen ja tasaisempaan lämpötilaan.

Varaston ulko-ovi toimii ovikoodilla (kuten pukuhuoneet). Ovikoodin saat, kun olet verkkokaupasta hankkinut bägikaapin.

Bägikaappien lukitus tapahtuu omilla lukoilla. Kankaisten Golf myy vanhat Abloy riippulukot 15€ / kpl (sisältää 2avainta) halukkaille.


KESÄKAUSI: Bägivarasto on avoinna koodilla joka päivä kello 06-23.
Eli varasto on suljettu kello 23-06 välillä.
Mikäli ovikoodi vaihdetaan, tiedotamme siitä sähköpostitse bägikaapin vuokraajille.

Talvikaudella varasto avoinna koodilla joka päivä kello 08-19.


Kausihinnasto 1.3.2024 alkaen

Vuokrakausi 1.3.-28.2.

Koko: leveys * syvyys * korkeus

  • Pieni kaappi 39€
    40cm * 60cm * 120cm

146kpl

  • Keskikokoinen kaappi 82€

40cm * 80cm * 120cm
10kpl

  • Keskikokoinen kaappi 82€

60cm * 60cm * 120cm
112kpl (kuvassa: kaappiin mahtuu bägi ja kärry)

  • Iso kaappi 120€

80cm * 80cm * 120cm
​​​​​​​5kpl

Osakasalennus edellä mainituista hinnoista on 20%.

​​​​​​​Vapaat kaapit näet verkkokaupastamme, josta myös kaapit varataan.

Vuokraa kaappi tästä

Keskikokoinen kaappi 70€ (60cm * 60cm * 120cm)Vuokrausehdot 1.4.2022 alkaen

Tämän vuokrasopimuksen allekirjoituksella ja/tai kaappivuokralaskun maksamisella vuokralainen vahvistaa lukeneensa vuokratilojen vuokraehdot ja sitoutuu niitä noudattamaan. Oikeus vuokraehtojen muutoksiin pidätetään.


Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus:
Kausivuokra laskutetaan joka vuoden maaliskuussa. Kausi 1.3.-28.2. Hinta on sama vaikka sopimus on tehty kauden keskellä. Irtisanominen on tehtävä 31.1. mennessä. Vuokranantajan on ilmoitettava mahdollisista hinnanmuutoksista 31.12. mennessä. Irtisanominen tapahtuu kirjallisesti office@kgm.fi osoitteeseen.

1. Vuokrakaappi, säilytettävät tavarat
Vuokrakaappi vuokrataan siinä kunnossa ja sen kokoisena kuin se on sopimuksen tekohetkellä. Tilaa saa käyttää vain vuokralaisen oman kuivan kappaletavaran säilytykseen. Vuokralaisella ei ole oikeutta tehdä rakenteiden muutostöitä. Hyväksyttävät säilytystavarat: Golfbägi, golfkärryt ja golfiin liittyvät harjoitus- ja pelivälineet.

2. Säilytettävät tavarat, siisteys
Elintarvikkeiden säilyttäminen kielletty.
Laittomien aineiden tai esineiden, räjähteiden, helposti syttyvien, ympäristölle tai terveydelle vaarallisten tai haittaa aiheuttavien aineiden tai eloperäisten aineiden säilyttäminen tiloissa on kielletty. Jos vuokranantaja arvioi säilytetyn tavaran voivan olla haitaksi ihmisille tai kiinteistölle, on vuokralainen velvollinen poistamaan välittömästi kyseisen tavaran vuokraamastaan tilasta.
Vuokranantaja voi tarvittaessa velvoittaa vuokralaista kaapin siivoukseen.

3. Vakuutus, lukitus
Vuokralainen vastaa säilytetyn irtaimiston vakuuttamisesta, yleensä kotivakuutuksessa, tarkista vakuutusyhtiöltäsi. Vuokranantaja ei vastaa vuokralaisen tilassa säilyttämien tavaroiden vahingoittumisesta tai häviämisestä. Vuokralainen vastaa irtaimistonsa riittävästä vakuuttamisesta ja vuokratun tilan lukitsemisesta riippulukolla. Mikäli vuokralainen ei ole vakuuttanut vuokratilassa säilyttämäänsä irtaimistoa riittävästi, hän vastaa tavaroiden vahingoittumisesta tai häviämisestä itse.
Ulko-ovi toimii ovikoodilla. Ovikoodia ei saa luovuttaa muille.

4. Vuokrasopimuksen siirtäminen, yhteystiedot
Vuokralaisella ei ole oikeutta siirtää vuokrasopimusta kolmannelle osapuolelle. Vuokralainen on velvollinen ilmoittamaan vuokranantajalle toimivat yhteystietonsa ja niiden muutokset.

5. Muut ehdot
Sähkökärryjen akkuja ei voi ladata varastossa. Mikäli varastotilassa tehdään remontteja tai muutoksia voi vuokranantaja pyytää vuokralaista tyhjentämään tilapäisesti kaapin. Vuokralainen ei ole tällöin oikeutettu vuokranalennukseen.
Hätäuloskäynti: Varaston perällä on hätäuloskäynti, jota ei saa avata kuin hätätilanteessa. Oven avaus aiheuttaa hälytyksen. Hälytyksen aiheuttamat kulut peritään kokonaisuudessaan vuokralaiselta (minimi 300€).

6. Sopimusrikkomukset
Mikäli vuokralainen rikkoo edellämainituissa pykälissä (1-5) sovittuja vuokraehtoja, vuokranantajalla on oikeus purkaa vuokrasopimus välittömästi, poistaa tavarat vuokralaisen kustannuksella sekä saada korvausta sopimusrikkomuksen aiheuttamista välittömistä ja välillisistä vahingoista.
Mikäli vuokralainen ei ole maksanut vuokraa maksukehotuksesta huolimatta, on vuokranantajalla oikeus purkaa vuokrasopimus välittömästi.

Vuokrasopimuksen päättäminen, irtisanominen
Mikäli vuokralainen haluaa päättää kausittaisen vuokrasopimuksen, on se irtisanottava 31.1. mennessä. Irtisanominen tapahtuu kirjallisesti office@kgm.fi osoitteeseen. Vuokrattava tila on sopimuksen päätyttyä palautettava samassa kunnossa kuin se oli sopimusta tehtäessä. ​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​Maskussa 25.3.2022
Kankaisten Golfpuisto Oy


Kuvassa uusi keskikokoinen kaappi 60*60*120cm

Kuvassa uusi keskikokoinen kaappi 60*60*120cm

Kuvassa pieni kaappi
40cm * 60cm * 120cm