Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Golfopetus

Kankaisten Golfissa voit harjoitella ja kehittyä golfissa monipuolisesti ammattitaitoisen golfopettajan avulla. Kankaisten Golfin opetustiimiin kesäkaudella 2024 kuuluvat PGA Pro Marko Kallinen, PGA Pro Traineet Mika Brunou, Ella Salminen ja Oona Vartiainen.

Kesäkaudella tarjolla on alkeiskursseja aikuisille ja junioreille, erilaisia harjoitusryhmiä jo golffaaville, teematreenejä vaihtuvin teemoin sekä henkilökohtaista opetusta yksittäin tai itse kasatun porukan kanssa.

Kankaisissa alkeiskurssit kulkevat Starttipaketti-nimellä ja kyseinen paketti sisältää kaiken mitä golfin aloittamiseen tarvitset! Jos vielä pohdit, voisiko golf olla sinun juttusi, on Starttipaketti myös siihen oiva valinta!
Opetus järjestetään juuri sinun tarpeidesi ja aikataulujesi mukaan.

Talvikaudella Kankaisten Golfin harjoitusryhmät treenaavat Raision Kuntogolfissa, vain 5 minuutin päässä Kankaisten Golfin kentältä. Jos kaipaat henkilökohtaisempaa harjoittelua, ota rohkeasti yhteyttä golfopettajiimme ja lähde kehittämään peliä kohti uutta golfkautta!

Nettiajanvarauskalenteri on tulossa kauden 2024 aikana käyttöön tälle sivulle, siihen asti ajanvaraukset suoraan golfopettajilta.


Pro
Marko Kallinen

PGA Golf Professional

0500 748 212
bestgolf12@gmail.com​​​​​​​

Pro
Oona Vartiainen​​​​​

PGA Golf Professional Trainee

044 738 2600
Opetus pääasiassa iltaisin ja vklpsin.
oona.vartiainen@kgm.fi

Pro
Mika Brunou

PGA Golf Professional Trainee

050 555 0806
mika@talkbirdie.fi

Pro
Ella Salminen

PGA Golf Professional Trainee

050 5051622
ellasalminengolf@gmail.com

Hinnasto

Yksityistunnit 1-2 hlöä

55min 70€

3 x 55min 195€

5 x 55min 300€


Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay, käteinen sekä liikuntaedut: Smartum, Edenred / Virike, E-passi, Tykysetelit sekä näiden mobiiliversiot.
​​​​​​