Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kankaisten Golfpuisto Oy

Kankaisten Golf on Varsinais-Suomen suurin golfkeskus, jossa pelataan vuosittain 45 000 -60 000 kierrosta. Kankaisten Golf on osakkeenomistajien omistama monipuolinen 27 väyläinen golfkenttä.

Sijaitsemme Maskussa, Kankaisten Kartanon mailla, vain vartin ajomatkan päässä Turun kauppatorilta. Keväällä 2019 valmistuneen klubitalon remontin ja laajennuksen myötä myös oheispalvelutilamme ovat ensiluokkaiset. Olet sitten tulossa ystäviesi kanssa pelaamaan tai harkitsemassa golftapahtuman järjestämistä Kankaisten Golfissa, tarjoaa klubitalomme erinomaiset puitteet kaikelle tälle.

Kankaisten Golfissa kaiken toimintamme kulmakivenä on ensiluokkainen asiakaspalvelu, jota tuottavat yhtiön ja seuran lisäksi kaikki oheispalveluiden tarjoajat. Toimintamme perustuu laajaan ammattitaitoon sekä avoimuuteen kaikessa päätöksenteossa ja viestinnässä, strategiamme mukaisesti.

Tavoitteenamme on olla laadukas, tunnettu, uudistuva, ennakkoluuloton ja vastuullinen golfyhteisö, jonka jäsenyys sekä omistajuus on arvostettua. Osakkuus onkin paras tapa pelata golfia yhteisössämme ja osakkaan etuja kehitetään jatkuvasti.


OSTA OSAKE

Yhtiön selkeä tahtotila on, että osakkeella pelaaminen on ehdottomasti paras ja edullisin vaihtoehto pelata golfia Kankaisissa. Taloutemme on kunnossa ja merkittävimmät investoinnit (kenttälaajennus ja klubitalon remontti) ovat valmistuneet. Pidämme yllä jatkuvaa kehitystä, jotta osakkaat saavat jatkossakin pelata olosuhteiltaan ja viimestelyltään huippukuntoisella kentällä.

Osakkeen hoitovastikkeeksi kaudelle 2024 on määritelty 750 €. Ja tällä rahalla pelaat rajattomasti golfia koko kauden. Lisäksi osakkaalla on myös muita merkittäviä etuja (katso osakkaan edut tästä).

Lisätietoja osakkeista voit kysyä toimitusjohtajaltamme, Timo Tuomiselta.

Hallitus


Henttonen Vesa
Puheenjohtaja

040 558 6101

vesahent@gmail.com


​​​​​​​Storträsk Veronica
​​​​​​​
Varapuheenjohtaja

stortrask@icloud.com


​​​​​​​Holmström Lauriina​

​​​​​​​044 774 2510

lauriina.holmstrom@gmail.com


​​​​​​​Vihervä Teppo

0400 183 151

teppo.viherva@dekra.com


​​​​​​​Tuominen Timo

Toimitusjohtaja / Toiminnanjohtaja

040 0509 904

timo.tuominen@kgm.fi