Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

24h Junnugolfille

24h Junnugolfille on hyväntekeväisyystempaus, jossa Suomen eri golfseuroissa pelataan 24 tuntia putkeen golfia. Ennen pelien alkamista seuroissa kerätään lahjoituksia junioritoimintaa varten. Tapahtuma järjestetään Kankaisten Golfissa 15.-16.6.2024.

24h Junnugolfille vuosimallia 2024 pelataan lauantaina 15.6.

24h Junnugolfille on hyväntekeväisyystempaus, jossa kerätään lahjoituksia seuran junioritoimintaa varten. 24 tunnin pelaaminen toimii tärkeänä näyttämönä juniorigolfille ja nuorten liikunnalle! Aiempien vuosien tapahtumien tuotoilla Kankaisten Golfissa on mahdollistettu junioreille mm. edullisemmat talviharjoittelumaksut, harjoitusvarusteiden ja uusien lainavälineiden hankintaa sekä koulutettu lisää junioriohjaajia.

Kahdeksan kierrosta - jokainen par ja birdie kerää varoja junnuille

Kankaisten Golf on ottanut viime vuosien tavaksi osallistua valtakunnalliseen 24h-junnugolfille tapahtumaan. Tempauksen varainkeruun ideana on, että jokaisesta tehdystä par-tuloksesta tai paremmasta kilahtaa etukäteen sovittu summa 24h Junnugolfille -hyväntekeväisyyskassaan.

Viime vuoden tapaan 24 tunnin aikana tavoitteena on pelata kahdeksan kierrosta, eli 144 väylää. Jotta pelisuoritukset olisivat mahdollisimman mallikkaita ja saamme kerättyä mahdollisimman suuren potin junioritoiminnalle, pelaaminen suoritetaan autoilla. Vaikka pelaajien rautainen kunto kyllä kestäisi kävelynkin.

Kuka pelaa?

Tämän kauden peliurakkaan ovat lupautuneet mukaan viime vuodelta tutut kasvot: maalivahtilegenda Peter Enckelman, palvelupäällikkö Oona Vartiainen, Kankaisten Golfin nettiguru Jarno Penttinen ja toimitusjohtaja Timo Tuominen. Peterillä ja Oonalla kokemusta on "vasta" muutamasta 24h pelikerrasta, Jarnolle ja Timolle tapahtuma on muodostunut jo perinteeksi, kun tulossa on peräti viides perättäinen 24 tunnin puristus.

”Ei tässä edelleenkään mitään järkeä ole, mutta hauskaa hommaa se on joka vuosi ollut. Kun kerran tähän hommaan on ryhtynyt, selvinnyt kierroksesta ja päässyt nauttimaan voittajafiiliksestä, niin jotenkin tähän jää koukkuun ja on ”pakko” päästä vuoden tauon jälkeen uudestaan pelaamaan. Siinä on oma tunnelmansa kun vuorokauden aikana saa nauttia huikeista maisemista ja tunnelmista, huonoista jutuista sekä itsensä ylittämisestä.”, jutustelee 24h konkari Penttinen pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Pelaajaesittelyt lyhyesti sekä pelaajan par/birkku tavoite 24h aikana:

Oonan (lempinimeltään Onski) tehtävänä on saada linnut lentämään ja mahdollisimman monta kotkaa laskeutumaan kentällemme. Luotto vanhaan kilparatsuun on kova tänäkin vuonna!
Oonan tulostavoite 75 paria / 25 birkkua / 2 eaglea.

Timo (lempinimeltään Täsmä) luottaa edelleen vahvasti hybridipeliin, vaikka rautoihin onkin tullut vuoden takaisesta jo vähän potkua. Täsmä on legendaarisen vahva 24h pelaaja, sillä usein vuorokauden viimeisilläkin kierroksilla hän on päässyt tasoitukseensa tai jopa alle!
Täsmän tulostavoite 65 paria / 14 birkkua.

Peter (tunnetaan paremmin lempinimellään Encks) on periksiantamaton peluri, joka jaksaisi pelata vaikka kaksi päivää putkeen. Luottomaila spooni tarjoilee hyviä lähestymispaikkoja, toivotaan että paikat poikivat monta birkkua.
Encksin tulostavoite 56 paria / 10 birkkua.

Jarno (lempinimeltään Stedi) luottaa pelin vain paranevan "kaksnelkun" kynnyksellä. Legendaarinen spotify lista ja 50' wedge pehmeillä käsillä ovat Stedin aseet 24h rypistyksen taklaamiseen.
Jarnon tulostavoite 60 paria / 15 birkkua.

​​​​​​​Tavoitteena 7000eur, tukijoita tarvitaan.
Miten homma toimii?

Viime vuonna 24h-joukkue sai päivän aikana kasaan hienon 6500€ potin ja tämän vuoden tavoitteeksi on asetettu 7000€ rikkominen!

”Ideana on siis, että jokaisesta tehdystä par-tuloksesta tai paremmasta kilahtaa etukäteen sovittu summa 24h junnugolfille -hyväntekeväisyyskassaan. Esim. 0,2€ per par-tulos ja 1€ per birdie-tulos. Pelaajiemme arvioiden perusteella, yllä mainituilla summilla tukijan tukisummaksi muodostuisi noin 120€. Mukaan voi lähteä myös suuremmillakin summilla, esimerkiksi 1€/par ja 5€/birdie tai parempi, jolloin tukisummaksi kertyy noin 600€. Jokainen tietysti päättää itse, minkä panoksen tähän haluaa määrittää. Vuorokauden aikana kerätyt rahat menevät suoraan lyhentämättömänä Kankaisten Golfin junioritoiminnan tueksi! Tukijaksi voit lähteä joko yksityishenkilönä tai yrityksen kautta.” kertoo Oona projektin varainkeruusta.

Kankaisten Golfin miestoimikunnan jäsen Harri Lehto toimii tapahtuman varainhankinnan koordinaattorina, joten mikäli haluat mukaan tukijoukkoihin, ota yhteys Harriin. Myös Oona ja Timo ovat asian tiimoilta tavoiteltavissa. Tukijat saavat hyvän mielen lisäksi myös näkyvyyden Kankaisten Golfin nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa 24h Junnugolfille päivitysten yhteydessä.

Harri Lehto 0500 532627 / harri.lehto@turkuenergia.fi

Timo Tuominen 0400 509904 / timo.tuominen@kgm.fi

Oona Vartiainen 044 7382600 / oona.vartiainen@kgm.fi

Peter Enckelman 046 920 2805

Kierrosten aikataulu

16:00 kierros 1

19:20 kierros 2

22:20 kierros 3

1:10 kierros 4

4:00 kierros 5

6:40 kierros 6

9:20 kierros 7

12:30 kierros 8​​​​​​​

Voit seurata tuloksia alla olevasta linkistä tai Gamebookista katselukoodilla VXMRUQRVW.

Tästä 24h Junnugoflille Gamebook sivulle

Tapahtumaa tukemassa

MIKKO RANTANEN

TENHO INVEST OY