Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

24h JUNNUGOLFILLE vuosimallia 2022 pelataan tiistaina 5.7. klo 11:00 alkaen

24h Junnugolfille on hyväntekeväisyystempaus, jossa Suomen eri golfseuroissa pelataan 24 tuntia putkeen golfia. Ennen pelien alkamista seuroissa kerätään lahjoituksia junioritoimintaa varten. 24 tunnin pelaaminen toimii tärkeänä näyttämönä juniorigolfille ja nuorten liikunnalle!

kahdeksan kierrosta - jokainen par ja birdie kerää varoja junnuille

Kankaisten Golf on ottanut viime vuosien tavaksi osallistua valtakunnalliseen 24h-junnugolfille tapahtumaan. Tempauksen varainkeruun ideana on, että jokaisesta tehdystä par-tuloksesta tai paremmasta kilahtaa etukäteen sovittu summa 24h Junnugolfille -hyväntekeväisyyskassaan.

Viime vuoden tapaan 24 tunnin aikana pelataan kahdeksan kierrosta, eli 144 väylää. Jotta pelisuoritukset olisivat mahdollisimman mallikkaita ja saamme kerättyä mahdollisimman suuren potin junioritoiminnalle, pelaaminen suoritetaan autoilla. Vaikka pelaajien rautainen kunto kyllä kestäisi kävelynkin.

”Aiempina vuosina olemme pelanneet kaikkia Kankaisten kolmea ysiä melko tasaisesti vuorokauden aikana. Tänä vuonna uuden mausteen tapahtumaan tuo kentän peluutukseen tullut muutos, jonka myötä koko 24tuntia pelataan yhtä 18reiän yhdistelmää. Toivottavasti se osoittautuu tuloksenteon kannalta vain hyväksi jutuksi!" pohtii Timo.

Kuka pelaa?

Tämän kauden peliurakkaan ovat lupautuneet mukaan maalivahtilegenda Peter Enckelman, palvelupäällikkö Oona Vartiainen, Kankaisten Golfin nettiguru Jarno Penttinen ja toimitusjohtaja Timo Tuominen. Peter on porukan "rookie" ja valmistautuu siis ensimmäiseen 24h golffiinsa, Oonalla kokemusta on kahdesta pelikerrasta. Jarnolle ja Timolle tapahtuma on muodostunut jo perinteeksi, kun tulossa on neljäs perättäinen 24 tunnin puristus.

”Ei tässä vieläkään mitään järkeä ole, mutta hauskaa hommaa tämä on. Ja kun tämän on kerran vetänyt läpi, niin jotenkin tähän jää koukkuun ja on ”pakko” päästä vuoden tauon jälkeen uudestaan pelaamaan. Tänä vuonna hetken näytti, että omalta osalta urakka jää väliin, mutta aikataulumuutos avasi mahdollisuuden osallistua ja siitä ei voinut kieltäytyä. Siinä on oma tunnelmansa kun vuorokauden aikana saa nauttia huikeista maisemista ja tunnelmista, huonoista jutuista sekä itsensä ylittämisestä.”, jutustelee 24h konkari Penttinen pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Tarkemmat pelaajaesittelyt ja pelaajakohtaiset par- ja birkkutavoitteet päivitetään sivulle myöhemmin.

Tavoitteena 7000€, tukijoita tarvitaan.
Miten homma toimii?

Viime vuonna 24h-joukkue sai päivän aikana kasaan hieman yli 6000€ ja tämän vuoden tavoitteeksi on asetettu 7000€.

”Ideana on siis, että jokaisesta tehdystä par-tuloksesta tai paremmasta kilahtaa etukäteen sovittu summa 24h junnugolfille -hyväntekeväisyyskassaan. Esim. 0,2€ per par-tulos ja 1€ per birdie-tulos. Pelaajiemme arvioiden perusteella, yllä mainituilla summilla tukijan tukisummaksi muodostuisi noin 130€. Mukaan voi lähteä myös suuremmillakin summilla, esimerkiksi 1€/par ja 5€/birdie tai parempi, jolloin tukisummaksi kertyy noin 600€. Jokainen tietysti päättää itse, minkä panoksen tähän haluaa määrittää. Vuorokauden aikana kerätyt rahat menevät suoraan lyhentämättömänä Kankaisten Golfin junioritoiminnan tueksi! Tukijaksi voit lähteä joko yksityishenkilönä tai yrityksen kautta.” kertoo Oona projektin varainkeruusta.

Kankaisten Golfin miestoimikunnan jäsen Harri Lehto toimii tapahtuman varainhankinnan koordinaattorina, joten mikäli haluat mukaan tukijoukkoihin, ota yhteys Harriin. Myös Oona ja Timo ovat asian tiimoilta tavoiteltavissa. Tukijat saavat hyvän mielen lisäksi myös näkyvyyden Kankaisten Golfin nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa 24h Junnugolfille päivitysten yhteydessä.

Harri Lehto 0500 532627 / harri.lehto@antalis.com

Timo Tuominen 0400 509904 / timo.tuominen@kgm.fi

Oona Vartiainen 044 5660048 / oona.vartiainen@kgm.fi

Peter Enckelman 046 920 2805


MIKKO RANTANEN