Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kankaisten Golf Ry

Kankaisten Golf Ry (KGM) jatkaa vuonna 1989 perustetun Raisio Golfin toimintaa. Vuonna 2019 juhlittiinkin seuran 30 vuotis juhlavuotta. Kankaisten Golfpuisto on toiminut vuodesta 2002 alkaen seuran kotikenttänä. Seuran kotipaikka on Masku.

Seurassa on tällä hetkellä n. 2300 jäsentä (08.2023). Seuratoiminta onkin Kankaisissa erittäin aktiivista. Toimikunnat järjestävät erilaisia tapahtumia ja kilpailuja ympäri kauden. Myös talviharjoittelu on kuulunut eri ikäisten harrastajien ohjelmaan, alkeisryhmästä kilpagolfpelaajiin.

Seura panostaa myös junioritoimintaan ja kaikenikäisten jäsenten golfopetukseen. Olemme yksi alueen aktiivisimmista golfseuroista ja tarjoamme jäsenistöllemme hyvät edellytykset toimia golfharrastuksen parissa. Seuran eri toimikuntien järjestämään tapahtumiin ja ohjelmaan voit tutustua toimikuntien sivuilta.

Kiinnostuitko? Liity jäseneksi tästä!


TOIMIKUNNAT

Toimintaa jäsenistölle

Seuratoiminta Kankaisten Golfissa on erittäin aktiivista. Toimikunnat järjestävät erilaisia tapahtumia, kilpailuja ja muuta aktiviteettia ympäri kauden. Myös talviharjoittelu on kuulunut eri ikäisten harrastajien ohjelmaan. Seura panostaa myös junioritoimintaan ja kaikenikäisten jäsenten golfopetukseen.

Olemme yksi alueen aktiivisimmista golfseuroista ja tarjoamme jäsenistöllemme hyvät edellytykset harrastaa golfia kaikilla tasoilla.

Seuran eri toimikuntien järjestämään tapahtumiin ja ohjelmaan voit tutustua alta:


VALMENNUSTOIMIKUNTA

Kankaisten Golf tarjoaa ammattivalmentajien tuottamaa golfvalmennusta kaikenikäisille pelaajille, jotka haluavat parantaa peliään ja kilpailla. Haasta itsesi ja lähde mukaan kehittymään!
Lue lisää aikuisten harjoitusryhmistä! Harrastajasta kilpapelaajaksi!

Lue lisää

JUNIORITOIMIKUNTA

Kankaisten Golfin junioritoiminta tarjoaa kaiken ikäisille ja tasoisille junioreille mahdollisuuden aktiiviselle liikuntaharrastukselle. Ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti lajitaitoja sekä perusliikuntataitoja.

Lue lisää


NAISTOIMIKUNTA​​​​​​​

Haluamme tukea ja innostaa kaiken ikäisiä naisia golfharrastuksessa sekä madaltaa osallistumiskynnystä golftapahtumiin ja -kilpailuihin. Yhteisiä pelipäiviä, kilpailuja ja tapahtumia on kaiken ikäisille ja tasoisille naispelureille.​​​​​​​

Lue lisää

MIESTOIMIKUNTA

Järjestämme kaikille yli 18 vuotiaille seuran miesjäsenille kutkuttavia kilpailupäiviä, unohtumattomia illanviettoja ja mukavaa toimintaa pitkin kautta!

Lue lisää


SENIORITOIMIKUNTA

Senioreiksi lasketaan kuluvan kalenterivuoden aikana 50 vuotta täyttävät naiset ja miehet sekä heitä vanhemmat golfin harrastajat. Jos olet kiinnostunut senioritoiminnasta ja haluat mukaan toimintaan niin voit ottaa yhteyttä keneen tahansa senioritoimikuntamme jäseneen.

Lue lisää


KILPAILU- JA TASOITUSTOIMIKUNTA

Huolehdimme, että kisajärjestelyt sujuvat moitteettomasti ja pelaajat ovat tyytyväisiä järjestämiimme kilpailuihin. Vahvistamme kentän paikallissäännöt sekä tarkistamme yhdessä kenttätoimikunnan kanssa kenttämerkintöjen oikeellisuuden.

Kesällä pelikaudella toimimme kilpailunjohtajina, sekä isommissa kilpailuissa on vielä lisäksi tuomari varmistamassa oikeat sääntötulkinnat.

Lue lisääKANKAISTEN GOLF RY HALLITUS


​​​​​​​Lehto Kimmo

Puheenjohtaja

040 0143 981

puheenjohtaja@kgm.fi


​​​​​​​Kirstilä Saija

Naistoimikunta, Varapuheenjohtaja

044 5410 230

naistoimikunta@kgm.fi


​​​​​​​Enckelman Peter

Kilpailutoimikunta

046 920 2805

kilpailutoimikunta@kgm.fi


​​​​​​​Anttonen Timo

Kapteeni

041 437 4170

kapteeni@kgm.fi


​​​​​​​Leppänen Lauri
Viestintä & markkinointi, hallituksen sihteeri

044 2442 837

lauri.leppanen@kgm.fi


​​​​​​​Suominen Tuulia
Valmennustoimikunta

044 7334555

valmennustoimikunta@kgm.fi


​​​​​​​Erkkilä Markus
Miestoimikunta

050 368 7108

miestoimikunta@kgm.fi

Miettinen Raimo
Senioritoimikunta

0500 784 463

senioritoimikunta@kgm.fi