Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

VUOKRAPÖRSSI


Kaudelle 2024 Kankaisten Golfpuisto Oy:n osakkeenomistajalla on jälleen mahdollisuus jättää kyseisen kauden pelioikeus välitettäväksi yhtiön ylläpitämän vuokrapörssin kautta. Osakas voi ilmoittaa osakkeensa välitettäväksi 31.12.2023 mennessä, alla olevan lomakkeen kautta. Pörssiin ilmoitettujen osakkeiden vuokrausjärjestys arvotaan 10.1.2024 ja osakkeet vuokrataan arvonnan mukaisessa järjestyksessä. Määräajan (31.12.2023) jälkeen pörssiin vuokralle jätetyt osakkeet sijoitetaan ilmoitusjärjestyksessä listan perälle.

Osakkeen hoito- ja rahoitusvastike tulee olla maksettu tammikuun loppuun mennessä, jotta arvonnassa saatu järjestysnumero säilyy. Mikäli maksu on maksamatta, vuokrattavaksi tarkoitettu pelioikeus siirretään pois listalta ja se palautetaan sinne vasta kun maksu on maksettu. Pelioikeudet, joiden maksu on maksettu 31.1.2024 jälkeen sijoitetaan listan perälle maksujärjestyksessä.

Pelioikeuden hinta on 950 €.


Vuokrauksen välittäjä
Kankaisten Golfpuisto Oy
Maskuntie 281, 21250 Masku

Luovutusaika
Edellä ilmoitettujen osakkeiden pelioikeudet luovutetaan sähköisen sopimuksen lähettämisellä vuokralle välitettäviksi pelikaudeksi 2024.

Vuokrakorvaus
Vuokrakorvaus kaudella 2024 on 870 €. Tilitykset maksetaan viimeistään 30.4.2024.

Kuittausoikeus yhtiöllä
Mikäli vuokranantajalla on maksamattomia vastike- tai muita rästejä yhtiölle, vuokranantaja antaa tällä sopimuksella yhtiölle oikeuden kuitata rästit vuokrakorvauksesta.

Muut ehdot
Yhtiö ei takaa, että kaikki vuokrapörssiin jätetyt pelioikeudet saadaan vuokrattua. Välityssopimus voidaan purkaa osakkeenomistajan niin halutessa, jolloin hänen tulee ilmoittaa siitä yhtiölle 31.3.2024 mennessä sähköpostilla office@kgm.fi.

Mikäli osakkeenomistaja myy osakkeen, joka on jo vuokrapörssin kautta vuokrattu, on vuokrasopimus voimassa pelikauden loppuun saakka. Mikäli osaketta ei ole vielä vuokrattu, on uudella omistajalla oikeus ottaa osake pois vuokrapörssistä.