Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

VUOKRAPÖRSSI


Kaudelle 2022 Kankaisten Golfpuisto Oy:n osakkeenomistajalla on taas mahdollisuus jättää kyseisen kauden pelioikeus välitettäväksi yhtiön ylläpitämän vuokrapörssin kautta. Osakas voi ilmoittaa osakkeensa välitettäväksi 31.12.2021 mennessä. Pörssiin ilmoitettujen osakkeiden vuokrausjärjestys arvotaan tammikuun ensimmäisinä päivinä ja osakkeet vuokrataan tässä järjestyksessä. Osakkeen hoito- ja rahoitusvastike tulee olla maksettu tammikuun loppuun mennessä, jotta arvonnassa saatu järjestysnumero säilyy.

Yhtiö tilittää vuokratusta osakkeesta osakkaalle 840€.

Pelioikeuden hinta on 920 €.

Vuokrauksen välittäjä
Kankaisten Golfpuisto Oy
Maskuntie 281, 21250 Masku

Luovutusaika
Edellä ilmoitettujen osakkeiden pelioikeudet luovutetaan sähköisen sopimuksen lähettämisellä vuokralle välitettäviksi pelikaudeksi 2022.

Vuokrakorvaus
Vuokrakorvaus kaudella 2022 on 840 €.

Kuittausoikeus yhtiöllä
Mikäli vuokranantajalla on maksamattomia vastike- tai muita rästejä yhtiölle, vuokranantaja antaa tällä sopimuksella yhtiölle oikeuden kuitata rästit vuokrakorvauksesta.

Muut ehdot
Yhtiö ei takaa, että kaikki vuokrapörssiin jätetyt pelioikeudet saadaan vuokrattua. Välityssopimus voidaan purkaa osakkeenomistajan niin halutessa, jolloin hänen tulee ilmoittaa siitä kirjallisesti tai sähköpostilla yhtiölle.
Mikäli osakkeenomistaja myy osakkeen, joka on jo vuokrapörssin kautta vuokrattu, on vuokrasopimus voimassa pelikauden loppuun saakka. Mikäli osaketta ei ole vielä vuokrattu, on uudella omistajalla oikeus ottaa osake pois vuokrapörssistä.