Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Junioritoiminta

Kankaisten Golfin junioritoiminta tarjoaa kaiken ikäisille ja tasoisille junioreille mahdollisuuden aktiiviselle liikuntaharrastukselle. Tavoitteenamme on innostaa ja tukea jokaista junioria harrastamaan ja kehittymään lajin parissa, harrastustoiminnasta aina kilpagolfiin asti. Meidän tehtävämme on tehdä golfin haastavuudesta hauskaa!

Haluamme tehdä lajin aloittamisesta mahdollisimman helppoa. Mikäli lapsellasi ei ole vielä omia mailoja, seura tarjoaa mailat lainaan harjoitusten ajaksi. Mukaan tarvitset vain mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet. Kankaisten Golfin junioritoimintaan saa tulla tutustumaan ilmaiseksi, ilman sitoutumispakkoa. Tule siis rohkeasti koittamaan, voisiko golf olla sinun juttusi!

Toiminta on tarkoitettu Kankaisten Golfin jäsenille. Jos nuori ei vielä ole jäsen, voi jäseneksi liittyä tästä linkistä. Kaikkien ryhmien harrastusmaksu sisältää KGM logolla varustetun pikeepaidan.


Lisätietoja:
Juniorikoordinaattori
Enni Henttonen
044 3191064
enni.henttonen@kgm.fi


Junioreiden kesäkauden 2024 treeniryhmät julkaistu

Kesän 2024 junioritoiminta käynnistyy jälleen toukokuun alussa ja ilmoittautuminen treeniryhmiin on nyt avoinna. Tänä vuonna harjoitusryhmiä on tarjolla perheen pienimmistä aina kilpajunioreille. Tervetuloa mukaan Kankaisten Golfin junioritoimintaan!​​​​

Lue lisää

Kesäkauden 2024 harjoitusryhmien viikkoaikatauluTOK Seurabonus vaihtaa nimensä valtakunnallisen Kannustajat -brändin alle

Turun Osuuskauppa on luonut oman lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen tarkoitetun TOK Seurabonus -järjestelmän. Kaikki Turun Osuuskaupan asiakasomistajatalouksien pääjäsenet voivat lähteä kannustamaan omaa suosikkiseuraansa.

Kannustajaksi ilmoittaudutaan aina vuodeksi kerrallaan ja kerrallaan voi kannustaa vain yhtä seuraa. Seura, jonka kannustajana on vuoden lopussa, saa asiakasomistajatalouden kaikki bonusostot hyödykseen tammi-joulukuulta.

Asiakasomistajataloden pääjäsen voi ilmoittautua Kannustajaksi kirjautumalla Omalle S-kanavalle osoitteesta s-kanava.fi.

Liittymällä Kannustajaksi, tuet Kankaisten Golfin junioritoimintaa!


Uutiset

Junioritoiminnan avoimet ovet helatorstaina 9.5.

Kankaisten Golf avaa ovensa kaikille lapsille ja nuorille, jotka haluavat kokeilla golfia!

Lue lisää

Kesän 2024 junnuleirit

Varma kesän merkki on Kankaisten Golfin junnuleirit. Tule kesän hauskimmille junnuleireille oppimaan ja innostumaan golfista!

Lue lisää

Talviharjoitteluryhmien ilmoittautuminen avattu

Kankaisten Golfin talviharjoittelut järjestetään Raision Kuntogolfin tiloissa Raisiossa, alle 10 minuutin ajomatkan päässä kentältä. Tänä talvena kaikki seuran talviharjoitteluvuorot ovat harjoitusryhmille. Lue lisää ryhmistä uutisesta ja ilmoittaudu mukaan vaikka heti!

Lue lisää

Future Tour kotikisa pelattu vaihtelevissa olosuhteissa

Perjantaina 4.8. Kankaisissa pelattiin Lännen kuudes Future Tour osakilpailu. Säästä huolimatta kentällä saatiin aikaan huikeita onnistumisia ja iloisia muistoja.

Lue lisää


Kankaisten Golf on junioritoiminnan laatuseura

Kankaisten Golfille myönnettiin vuonna 2019 Suomen Golfliiton junioritoiminnan laatuseuramerkki. Laatuseurajärjestelmän ideana on auttaa seuroja kehittämään junioritoimintaansa entistä paremmaksi. Kankaisten Golfin tavoitteena on kasvattaa junioritoimintaa, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Vuonna 2020 Kankaisten Golfin junioritoiminta lähti mukaan Olympiakomitean Tähtiseuraprosesiin Suomen Golfliiton johdolla.


KGM Kilpapelaajien ohjesääntö päivitetty 24.4.2024
Junioritoimikunnan jäsenet:

Puheenjohtaja:

Jussi Kaamanen
040 5644424
junioritoimikunta@kgm.fi

Toimikunnan jäsenet:

Iida Lehto
050 4390857
iidalehto@icloud.com

Mika Aho
050 3884013
mika.aho@sandy.fi

Pasi Siltala
044 5532532
siltala.pasi@gmail.com

Mikko Määttä
​​​​​​​0400 738195
m.maatta@gmail.com

Kim Salminen
kim.p.salminen@gmail.com
​​​​​​​

Kankaisten Golfin junioritoimikunnan tavoite on tukea kaiken tasoisia juniorigolfareita kehittymään, oppimaan ja iloitsemaan golfista. Meidän tehtävämme on tehdä golfin haastavuudesta hauskaa.