Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Junioritoiminta

Kankaisten Golfin junioritoiminta tarjoaa kaiken ikäisille ja tasoisille junioreille mahdollisuuden aktiiviselle liikuntaharrastukselle. Tavoitteenamme on innostaa ja tukea jokaista junioria harrastamaan ja kehittymään lajin parissa, harrastustoiminnasta aina kilpagolfiin asti. Meidän tehtävämme on tehdä golfin haastavuudesta hauskaa!

Haluamme tehdä lajin aloittamisesta mahdollisimman helppoa. Mikäli lapsellasi ei ole vielä omia mailoja, seura tarjoaa mailat lainaan harjoitusten ajaksi. Mukaan tarvitset vain mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet. Kankaisten Golfin junioritoimintaan saa tulla tutustumaan ilmaiseksi, ilman sitoutumispakkoa. Tule siis rohkeasti koittamaan, voisiko golf olla sinun juttusi!

Toiminta on tarkoitettu Kankaisten Golfin jäsenille. Jos nuori ei vielä ole jäsen, voi jäseneksi liittyä tästä linkistä. Kaikkien ryhmien harrastusmaksu sisältää KGM logolla varustetun pikeepaidan.


Lisätietoja:
Juniorikoordinaattori
Enni Henttonen
044 3191064
enni.henttonen@kgm.fiTalvikauden 2023-2024 harjoitusryhmät

Seuran talviharjoittelu on keskitetty Raision Kuntogolfin liikuntakeskukseen, jonka golfalueelta löytyy kaksi Trackman -simulaattoria, kolme lyöntipaikkaa sekä putti-/chippiviheriö. Kankaisten Golfilla on tulevalla talvikaudella 10 viikkotuntia seuravuoroja ja kaikki vuorot ovat tänä vuonna harjoitusryhmille. Vuorot ovat maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Valmennuksesta vastaa junioriryhmissä kesän tapaan junioriohjaajat sekä PGA Pro Marko Kallinen.

Juniorit harjoittelevat 3-5 pelaajan pienryhmissä. Harjoitukset ovat vuoroviikoin harjoitusalueella ja Trackman golfsimulaattorissa (käytössä 2 simulaattoria). Talven aikana harjoitellaan monipuolisesti lajitaitoja sekä perusliikuntataitoja, peliharjoittelua unohtamatta. Harjoituksia vetää PGA Pro Marko Kallinen sekä junioriohjaajat Enni Henttosen johdolla.

Ryhmillä harjoituksia maanantaisin ja tiistaisin. Mikäli juniori haluaa harjoitella kahdesti viikossa, viikon toinen harjoitus torstaisin. Tyttöryhmällä kerran viikossa omat harjoitukset, kaksi kertaa viikossa harjoitteleville toinen harjoite yleisen harrasteryhmän mukana. Alta näet harjoitusten ajankohdat, ilmoittautuminen aukeaa viikolla 38.

Ilmoittaudu harjoitusryhmiin verkkokaupassa alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu mukaan tästä!


Uutiset

Talviharjoitteluryhmien ilmoittautuminen avattu

Kankaisten Golfin talviharjoittelut järjestetään Raision Kuntogolfin tiloissa Raisiossa, alle 10 minuutin ajomatkan päässä kentältä. Tänä talvena kaikki seuran talviharjoitteluvuorot ovat harjoitusryhmille. Lue lisää ryhmistä uutisesta ja ilmoittaudu mukaan vaikka heti!

Lue lisää

Future Tour kotikisa pelattu vaihtelevissa olosuhteissa

Perjantaina 4.8. Kankaisissa pelattiin Lännen kuudes Future Tour osakilpailu. Säästä huolimatta kentällä saatiin aikaan huikeita onnistumisia ja iloisia muistoja.

Lue lisää

OP-pelipäivä Aura Golfissa 7.8.

Perjantaina 28.7. järjestettiin Kankaisten Golfin ja Aura Golfin junioreiden yhteinen pelipäivä Kankaisissa. Nyt Kankaisten Golfin harjoitusryhmissä mukana olevat juniorit pääsevät puolestaan osallistumaan Aura Golfin järjestämään OP-pelipäivään 7.8. klo 10:00 alkaen.

Lue lisää

Future Tour 4.8. - tulevaisuuden tähtiä

Perjantaina 4.8. Kankaisissa pelataan Future Tour osakilpailu, jossa lännen alueen nuoret ottavat mittaa toisistaan. Lähde mukaan vapaaehtoiseksi tsemppaamaan junioreita ja seuraamaan tulevaisuuden tähtien peliä!

Lue lisää


Kankaisten Golf on junioritoiminnan laatuseura

Kankaisten Golfille myönnettiin vuonna 2019 Suomen Golfliiton junioritoiminnan laatuseuramerkki. Laatuseurajärjestelmän ideana on auttaa seuroja kehittämään junioritoimintaansa entistä paremmaksi. Kankaisten Golfin tavoitteena on kasvattaa junioritoimintaa, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Vuonna 2020 Kankaisten Golfin junioritoiminta lähti mukaan Olympiakomitean Tähtiseuraprosesiin Suomen Golfliiton johdolla.


Junioritoimikunnan jäsenet:

Puheenjohtaja:

Jussi Kaamanen
040 5644424
junioritoimikunta@kgm.fi

Toimikunnan jäsenet:

Iida Lehto
050 4390857
iidalehto@icloud.com

Matti Sankari
050 4345701
mattij.sankari@gmail.com

Mika Aho
050 3884013
mika.aho@sandy.fi

Pasi Siltala
​​​​​​​
044 5532532
siltala.pasi@gmail.com

Mikko Määttä
​​​​​​​0400 738195
m.maatta@gmail.com

Kankaisten Golfin junioritoimikunnan tavoite on tukea kaiken tasoisia juniorigolfareita kehittymään, oppimaan ja iloitsemaan golfista. Meidän tehtävämme on tehdä golfin haastavuudesta hauskaa.