Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Junioritoiminta Kankaisten GolFIssa

Kankaisten Golfin junioritoiminta tarjoaa kaiken ikäisille ja tasoisille junioreille mahdollisuuden aktiiviselle liikuntaharrastukselle. Ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti lajitaitoja sekä perusliikuntataitoja.

Tavoitteenamme on innostaa ja tukea jokaista junioria harrastamaan ja kehittymään lajin parissa, harrastustoiminnasta aina kilpagolfiin asti. Haluamme myös tehdä lajin aloittamisesta mahdollisimman helppoa. Mikäli lapsellasi ei ole vielä omia mailoja, seura tarjoaa mailat lainaan harjoitusten ajaksi. Mukaan tarvitset vain mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet. Toiminta on tarkoitettu Kankaisten Golfin jäsenille. Jos nuori ei vielä ole jäsen, voi jäseneksi liittyä tästä linkistä. Kaikkien ryhmien harrastusmaksu sisältää KGM logolla varustetun pikeepaidan.


Junioreiden talviharjoittelu kaudella 2022-2023

Seura on keskittänyt talviharjoittelun kaudella 2022-2023 juuri avattuun Raision Hyvän Olon -keskukseen, jonka golfalue kantaa nimeä KGM Golf Lounge. Hyvien kulkuyhteyksien päässä, Raision ABC:n läheisyydessä sijaitsevasta KGM Golf Loungesta löytyy kaksi Trackman -simulaattoria, kolme lyöntipaikkaa sekä putti-/chippiviheriö. Harjoitukset alkavat viikolla 44 ja päättyvät viikolla 12. Joulun ja uuden vuoden välipäivinä viikolla 52 ei ole harjoituksia eikä vakiovuoroja.

Juniorit harjoittelevat 4-6 pelaajan pienryhmissä. Harjoitukset ovat vuoroviikoin harjoitusalueella ja Trackman golfsimulaattorissa. Harjoituksia vetää PGA Pro Marko Kallinen sekä junioriohjaaja Enni Henttonen. Ryhmän valmentajan nimi sulkeissa ryhmän nimen perässä.

Kaikilla ryhmillä harjoitukset maanantaisin, ryhmät jaoteltu iän tai tasoituksen mukaan. Torstaisin Futureryhmä treenaa omassa pienryhmässään.

Maanantai

  • 17:00-18:00 Harrasteryhmä alle 13v (Enni)
  • 18:00-19:00 Harrasteryhmä 13+ v, hcp 36-54 (Marko+Enni)
  • 18:00-19:00 Harrasteryhmä 13+ v, hcp alle 36 (Marko+Enni)

Tiistai

  • 17:00-18:00 Harrasteryhmä alle 13v (Enni)

Torstai

  • 17:00-18:00 Futureryhmä (Marko)

Juniorit alle 13v

  • 1h / vk - 100€
  • 2h / vk - 200€

Juniorit yli 13v

  • 1h / vk - 175€
  • 2h / vk - 275€

Futureryhmä

  • 2h / vk - 350€

(Ma 18-19, to 17-18)

Mikäli ryhmä tulee täyteen, järjestetään lisää harjoitusryhmiä. Lisätiedot ja kysymykset Juniorikoordinaattori Enni Henttonen enni.henttonen@kgm.fi.

Ilmoittaudu mukaan harjoitusryhmiin!


Uutiset

Junioreiden kauden päättäjäisiä vietettiin 25.9. - kurkistus junioritoiminnan kesäkauteen

Junioreiden kauden päättäjäisiä vietettiin sunnuntaina 25.9. lähes 50 juniorin voimin! Nyt onkin aika kurkistaa taaksepäin kuluneeseen kauteen.

Lue lisää

Tarinagolf junioreiden SM-joukkuekilpailuiden mestariksi

Kankaisten Golf sai tänä vuonna kunnian isännöidä Junioreiden SM-Joukkuekilpailuita. Kilpailut pelattiin keskiviikosta perjantaihin 27.-29.7. vaihtelevissa olosuhteissa, aina auringonpaisteesta vesisateeseen. Mestaruutta jännitettiin aina jatkorei´ille asti.

Lue lisää

tunnelmia junnujen avoimista ovista - uuden lajin riemua ja onnistumisen kokemuksia

Junioritoimikunta järjesti sunnuntaina 15.5. avoimet ovet -tapahtuman, jonka tarkoituksena oli tarjota kaiken ikäisille lapsille ja nuorille mahdollisuus kokeilla uutta lajia hauskalla ja monipuolisella tavalla. Paikalla oli ilahduttava määrä innokkaita junioreita tutustumassa golfin saloihin.

Lue lisää

Junioritoiminnan avoimet ovet 15.5. - golfia jokaiselle junnulle

Lue lisää

Junioreiden harjoitusryhmät kesäkaudella 2022

Juniorien kesäkauden harjoitukset starttaavat toukokuun alusta ja jatkuvat aina syyskuulle saakka. Tällä kaudella kaikkien ryhmien harjoittelu sisältää säännöllisesti peliharjoittelua kentällä. Aktiivisen harrastamisen ja kehittymisen mahdollistamiseksi harjoituskertoja on lisätty sekä harrasteryhmille, että Futureryhmälle.

Lue lisää

kgm Junnugolfkoulu ja Junnuleiri

Junnujen kesäleirit tulee taas! Tulevana kesänä pidetään tuplasti hauskaa golfin parissa, kun Kankaisten Golf järjestää kaksi juniorigolfleiriä. Leirit järjestetään heti kesäkuun ensimmäisillä viikoilla.

Lue lisää


Kankaisten Golfin junioritoimintaan saa tulla tutustumaan ilmaiseksi, ilman sitoutumispakkoa. Tule siis rohkeasti koittamaan, voisiko golf olla sinun juttusi!

Valitse ilmoittautumislomakkeelta ”Ilmainen tutustuminen”, ja nuori voi tulla kerran tutustumaan veloituksetta. Laskutus alkaa vasta, jos harrastus jatkuu.

Lisätietoja:
Juniorikoordinaattori
Enni Henttonen
044 3191064
enni.henttonen@kgm.fi


Junioritoimikunnan jäsenet:

Puheenjohtaja:

Mika Aho
050 3884013
junioritoimikunta@kgm.fi

Toimikunnan jäsenet:

Pasi Siltala
​​​​​​​
044 5532532
siltala.pasi@gmail.com

Iida Lehto
050 4390857
iidalehto@icloud.com

Jussi Kaamanen
040 5644424
jussi.kaamanen@a-s.fi

Kankaisten Golfin junioritoimikunnan tavoite on tukea kaiken tasoisia juniorigolfareita kehittymään, oppimaan ja iloitsemaan golfista. Meidän tehtävämme on tehdä golfin haastavuudesta hauskaa.


Kankaisten Golf on junioritoiminnan laatuseura

Kankaisten Golfille myönnettiin vuonna 2019 Suomen Golfliiton junioritoiminnan laatuseuramerkki. Laatuseurajärjestelmän ideana on auttaa seuroja kehittämään junioritoimintaansa entistä paremmaksi. Kankaisten Golfin tavoitteena on kasvattaa junioritoimintaa, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Vuonna 2020 Kankaisten Golfin junioritoiminta lähti mukaan Olympiakomitean Tähtiseuraprosesiin Suomen Golfliiton johdolla.