Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Original Long Drink Texas Scramble 2024

Kaikkien aikojen golftapahtuma ORIGINAL LONG DRINK TEXAS SCRAMBLE pelataan myös vuonna 2024! Kesän harmain tapahtuma pelataan heinäkuun toisena viikonloppuna, sekä perjantaina että lauantaina. Laita päivä kalenteriin!

Save the date

Kaikkien aikojen golftapahtuma ORIGINAL LONG DRINK TEXAS SCRAMBLE eli tuttavallisemmin Lonkeroskaba pelataan vuonna 2024 heinäkuun toisena viikonloppuna. Kisapäiviä on kaksi, perjantai 12.7. ja lauantai 13.7.2024. Kyseessä siis kaksi erillistä kisaa, ei kahden päivän kisa.

Kisa on vuosittain myyty loppuun minuuteissa, joten hereillä tulee olla kun ilmoittautuminen alkaa, jotta et jää rannalle.

Merkitse päivämäärä kalenteriin ja aloita valmistautuminen keräämällä tiimi kasaan! Tiimiasun suunnittelua ei voi aloittaa liian aikaisin, joten nyt on hyvä aika siihen, ennen kuin golfkausi käynnistyy.

Huom! Lonkeroskabat ovat K-18!

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Tapahtuman tarkemmat tiedot päivitetään tälle sivulle kevään aikana. Luvassa on totutusti aina jotakin uutta, sekä tietysti aiemmin hyväksi todettuja juttuja.

​​​​​​​


Pelit

Kisakonseptina on viime vuosilta tuttu kolmen hengen joukkuein pelattava 14 reiän Texas Scramble. Tasoitus on 15% joukkueen yhteenlasketusta tasoituksesta (henkilön maksimi tasoitus on 36). Naiset pelaavat punaiselta tiiltä ja miehet keltaiselta. Ja kisahan on avoin kaikille, joten tervetuloa vaikka vähän kauempaakin.

Palkinnot

Ja vaikka kisa ei nyt ole ihan vakavimmasta päästä, niin totta kai parhaat palkitaan. Palkintoihin pääsee kiinni vähintään kolme parasta joukkuetta. Luvassa myös erikoiskilpailuja, jotka julkaistaan myöhemmin. Palkitsemme myös tietysti parhaiten pukeutuneen joukkueen.


Aiempien vuosien kisatunnelmiin tästä