Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kilpailu- ja tasoitustoimikunta

Kankaisissa on kilpailuja moneen eri makuun

Tarjoamme jäsenistölle erilaisia kilpailuja ja tapahtumia koko kauden ajan. Kisoja löytyy niin leppoisasta joukkuekisasta aina seuramestaruuskilpailuihin. Kilpailujen sarjoja ja pelimuotoja tarkastellaan vuosittain ja niihin tehdään tarvittaessa muutoksia.

LähiTapiola viikkokilpailu ja seniorien kuukausikilpailut ovat suosittuja ja yli 100 pelaajaa osallistuu säännöllisesti näihin kilpailuihin. Viikkokilpailut alkavat toukokuun alussa ja niitä pelataan elokuun loppuun saakka. Viikkokilpailun finaali pelataan syyskuussa.

Kilpailuihin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan aina Nexgolfin kautta jäsenen omilla sivuilla.

Kilpailutoimikunnan tehtävät

Huolehdimme, että kisajärjestelyt sujuvat moitteettomasti ja myöskin vieraspelaajat ovat tyytyväisiä järjestämiimme kilpailuihin. Vahvistamme kentän paikallissäännöt sekä tarkistamme yhdessä kenttätoimikunnan kanssa kenttämerkintöjen oikeellisuuden.

Kesällä pelikaudella toimimme kilpailunjohtajina, sekä isommissa kilpailuissa on vielä lisäksi tuomari varmistamassa oikeat sääntötulkinnat.

Jotta onnistuisimme vielä paremmin tulevaisuudessa, toivomme kaikilta kisoihin osallistuvilta avointa palautetta kehitysehdotusten kera.

Erittäin nautinnollista ja antoisaa peli- ja kisakautta!


Toimikunnan puheenjohtaja:

Peter Enckelman
046 920 2805
encks@live.com

Jäsenet:

Tero Ahokas
040 503 8843

tero.ahokas@ely-keskus.fi​​​​​​​

Timo Anttonen
041 437 4170
kapteeni@kgm.fi​​​​​​​

Jani Hyyryläinen
045 125 1165
j.hyrtsi@gmail.com

Juho Tikka
040 742 9537
justustik@gmail.com

Brett Cook
040 513 2540
brett_cook@hotmail.com