Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Aikuisten harrastetoiminta ja kilpapelaaminen

Harrastajasta kilpapelaajaksi

Kankaisten Golf tarjoaa ammattivalmentajien tuottamaa golfvalmennusta kaiken ikäisille pelaajille, jotka haluavat parantaa peliään ja kilpailla. Haasta itsesi ja lähde mukaan kehittymään!

​​​​​​​Alta löydät aikuisten säännöllisesti harjoittelevat harjoitusryhmät. Lasten ja nuorten harrastetoiminnasta lisätietoa löydät otsikon Kankaisten Golf -> Juniorit alta.

Uutiset

Aikuisten treeniryhmät alkavat toukokuun alussa

Aikuisten kesäkauden harjoitukset starttaavat toukokuun alusta ja jatkuvat aina syyskuulle saakka. Ryhmiä on aloittelijoista kokeneempiin pelureihin, naisille myös omat ryhmät.

Lue lisää

Kauden 2022-2023 talvitreenit julkaistu

Seura on keskittänyt talviharjoittelun kaudella 2022-2023 juuri avattuun Raision Hyvän Olon -keskukseen, jonka golfalue kantaa nimeä KGM Golf Lounge. Harjoitukset alkavat loka-marraskuun vaihteessa viikolla 44.

Lue lisää

KGM Golf Lounge – Talviharjoittelun uusi aikakausi

Kankaisten Golfin talviharjoitteluolosuhteet ottavat mittavan kehitysaskeleen, kun seura keskittää talviharjoittelun juuri avattuun Raision Hyvän Olon -keskukseen, jonka golfalue kantaa nimeä KGM Golf Lounge. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevasta KGM Golf Loungesta löytyy kaksi Trackman -simulaattoria, kolme lyöntipaikkaa sekä putti-/chippiviheriö.

Lue lisää

Aikuisten harrasteryhmät kesäkaudella 2022

Tässä uutisessa on koottuna Kankaisten Golfin aikuisten harrastetoimintaa kesäkaudella 2022

Lue lisää


KGM Kilpapelaajien ohjesääntö


Valmennustoimikunta

Valmennustoimikunta vastaa seuran kilpagolftoiminnasta ja sen kehittämisestä. Haluamme innostaa jäseniä harjoittelemaan ja kilpailemaan aktiivisesti iästä ja sukupuolesta riippumatta. Järjestämme säännöllistä ympärivuotista harjoittelua aktiivi- ja kilpapelaajille.


​​​​​​​Puheenjohtaja:

Tuulia Suominen
044 7334555
valmennustoimikunta@kgm.fi​​​​​​​

Toimikunnan jäsenet:

Lauri Leppänen (viestintä)
044 244 2837
lauri.leppanen@kgm.fi

Sami Lahti
040 546 9662
sami.lahti@kgm.fi

Tomi-Matti Heino
040 565 1993
tomppa1208@gmail.com

Pauli Äikäs (seniorit)
050 078 4541
pauli.aikas@sci.fi