Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Toimintaa jokaiselle naiselle

Kentän lepäillessä talvihorroksessa, on naistoimikunnassa hierottu ideanystyröitä ja ahkeroitu tulevaa kautta silmällä pitäen. Luvassa on vanhoja metkuja ja uusia tuulia naisgolfin eteenpäin viemiseksi. Tarjolla tulee olemaan niin hilpeämpiä kuin haastavampiakin tapahtumia naispelaajien erilaisiin toiveisiin ja tarpeisiin vastaten. Emmekä miehiäkään halua kokonaan unohtaa… Odotamme jo innolla tulevaa kautta - toivottavasti saamme juuri sinut mukaan tapahtumiimme! Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? Kerromme tarkemmin kevään jäsenkirjeissä.


Toimintaa jokaiselle

Järjestämme Kankaisten Golfin naisille kauden aikana erilaisia tapahtumia ja kisoja. Tule sinäkin mukaan nauttimaan mukavasta yhdessäolosta hyvän seuran sekä rakkaan harrastuksen parissa.

Haluamme myös toivottaa uudet naisgolfarit toimintaan mukaan.

Naistoimikunnan tapahtumista ja rennoista kilpailuista ilmoitetaan aktiivisesti Kankaisten Golfin naisten Facebook -sivuilla, joihin kannattaakin liittyä mukaan.

Lady Tour 2023

Alueellinen kiertue kaikille naisille, kaikilla alueen lähikentillä: KGM, ArGC, HGCC, AG, AGN, KGCN.


Aurinkoista ja antoisaa golfkautta!


Naisten kauden avaus ti 9.4.

Naisten kauden avauksessa tietoisku golfin terveysvaikutuksista, tutustutaan kesäkauden toimintaan, kerrataan sääntöjä ja osallistujat pääsevät valitsemaan yhden kilpailun pelimuodon.

Lue lisää

Lady Tour by Kallary

Lady Tour by Kallary on Varsinais-Suomen oma naisten golfkiertue, jossa kisataan Archipelagia Golfissa, Aura Golfissa, Aurinko Golfissa, Harjattula Golfissa, Kankaisten Golfissa ja Kultaranta Golfissa.

Lue lisääNaistoimikunta

Haluamme tukea ja innostaa kaiken ikäisiä naisia golfharrastuksessa sekä madaltaa osallistumiskynnystä golftapahtumiin ja -kilpailuihin. Yhteisiä pelipäiviä, kilpailuja ja tapahtumia on kaiken ikäisille ja tasoisille naispelureille.
Toimikunnan puheenjohtaja toimii yhteyshenkilönä ladygolf-asioissa Golfliittoon sekä muihin seuroihin.Toimikunnan puheenjohtaja:

Saija Kirstilä
044 541 0230
naistoimikunta@kgm.fi

Toimikunnan jäsenet:

  • Tiina Mäkelä
  • Riikka Valo
  • Lotta Hämäläinen​​​​​​
  • Iida Lehto
  • Meri Tammenkoski


Jotta onnistuisimme vielä paremmin tulevaisuudessa, otamme mielellämme vastaan avointa palautetta kehitysehdotusten kera. Ota yhteyttä sähköpostilla naistoimikunta@kgm.fi.