Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Tapahtumat


RTV Oranssi Ysi 9/12

Ajankohta: 25.07.2023 06:00-21:00
Paikka: Kankaisten Golf
Osoite: -

 

Kankaisten Golf toivottaa kaikki golffarit tervetulleeksi mukaan RTV Oranssi YSI viikkokilpailuun.
Nimensä mukaisesti tämä viikkokilpailu pelataan aina oranssilta lyöntipaikalta.

Viikkokilpailu on kaikille avoin, pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey. Kilpailumuoto soveltuu siis kaikille, myös aloittelijoille ja toivommekin että möys mahdollisimman moni junioripelaaja ja aloittelija uskaltaisi lähteä mukaan kisailemaan! RTV Oranssi YSI:en tarkoituksena on madaltaa kilpailukynnystä ja tehdä kisaamisesta kannustavampaa.

Kokeneemmille pelaajille koukkuna kisassa on se, että nämä kisat ovat virallisia kilpailuja. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että Oranssi tiistai on hieno tilaisuus yrittää pelata kenttäennätykset omiin nimiin!

KAKSI SARJAA

Huom! Pelaaja pelaa alkusarjan siinä tasoitussarjassa, jossa on ensimmäisen kilpailukierroksensa pelannut.

RTV Oranssi YSI 2022 HCP 0-23,9 

RTV Oranssi YSI 2022 HCP 24,0-54

Tämän viikon gamebook tulossivu avataan lähempänä tähän.

Ilmoittautuminen osakilpailuihin tapahtuu varaamalla normaalisti viikkokilpailupäivänä lähtöaika ja ennen kierrokselle lähtemistä ilmoittamalla caddiemasterille osallistumisesta RTV Oranssi YSI kilpailuun.

Ranking
Kunkin osakilpailun 20 parasta pelaajaa saa rankingpisteitä. Loppukilpailuun pääsemiseksi huomioidaan pelaajan kuusi (6) parasta osakilpailun tulosta yhteenlaskettuna. Molempien alkusarjojen kuusi (6) parhaiten sijoittunutta pelaajaa pääsevät RTV Oranssi Ysin finaaliin. Loppukilpailu pelataan Kankaisten Golfissa lauantaina 9.9.2023 silloisen 9 reiän kentällä. 

Kilpailumaksu koko kaudelta (12 osakilpailua) on 30€. Maksu maksetaan ensimmäisen osakilpailun yhteydessä. Yksittäisen osakilpailun hinta on 5€.
Juniorit 21-ikävuoteen asti 20€ / kausi, 3€ / kerta.

Lisätiedot, rankingit ja kenttäennätykset