Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

2021 KGM Nelinpelimestarit selvillä!

Tänään ratkottiin jälleen KGM mestaruuksia, tällä kertaa nelinpelien osalta. Kilpailu pelattiin kahden hengen joukkueissa, tasoituksettomana lyöntipelinä. Naisia kentälle lähti voittoa tavoittelemaan kahdeksan paria ja miesten mestaruudesta käytiin taistoa 26 parin kesken.

Kilpailu käytiin lämpimässä, mutta hyvin sumuisessa säässä kenttäyhdistelmällä Kartano + Puisto. Tänä vuonna kilpailu pelattiin klubitiiltä, eli naiset pelasivat punaisilta ja miehet keltaisilta. Ensimmäiset yhdeksän reikää kilpailun pelimuotona pelattiin Greensomea ja jälkimmäiset yhdeksän Foursomea. Greensomessa kumpikin pelaaja lyö avauslyönnin, jonka jälkeen päätetään, kummalla pallolla jatketaan. Valitulla pallolla jatketaan vuorotellen lyöden aina reikään asti. Foursomessa puolestaan lyödään avauslyönnit vuorotellen ja pelipari päättää etukäteen kumpi pelaaja avaa parilliset ja kumpi parittomat väylät. Avauksen jälkeen palloa lyödään vuorotellen aina reikään asti. Kilpailu käynnistyi 9:30 aikalähdöin.


Aamusta lähtien klubitalolla oli odottava tunnelma ja useampi pari lähti kentälle itsevarmoina sekä varmoina voitostaan. Vaikka sääennusteet lupailivat päivälle vaihtelevaa säätä, kilpailijat lähtivät hyvissä tunnelmissa kilpailukentälle. Kilpailupäivästä oli odotettavissa erittäin jännittävä sekä tiukka!

Odotukset tosiaankin täyttyivät kun miesten sarjassa lähdettiin jatkorei´ille selvittämään voittajaparia Greensomen muodossa, kun tasatuloksessa 75 (+4) olivat Jarno ja Jarkko Penttinen sekä Jonne Vilja ja Oskari Mertanen. Vilja on puolustava nelinpelimestari viime vuodelta Henri Hilpisen kanssa. Pelimuotoihin suunnitellut pelitaktiikat olivat tulostasosta päätellen onnistuneet hienosti ja voitto irtosi tänään naisten sarjassa 84 lyönnillä (+13). Miesten sarjan voitto ratkaistiin tänään toisella jatkoreiällä ja sen veivät Penttisen veljekset.

Kilpailussa palkittiin molemmista sarjoista kolme parasta paria Sport Servicen lahjakortein.

2021 KGM Nelinpelimestarit:


Naiset

  1. Saija Kirstilä ja Oona Vartiainen
  2. Tarja Ahokas ja Eeva Määttä
  3. Tuire Eloranta ja Tiina Mäkelä


Miehet

  1. Jarno Penttinen ja Jarkko Penttinen
  2. Jonne Vilja ja Oskari Mertanen
  3. Peter Enckelman ja Ismo Puolamäki

Kiitos osallistujille mahtavasta kilpailupäivästä ja isot onnittelut uusille KGM Nelinpelimestareille!