Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

24h JUNNUGOLFILLE -hyväntekeväisyystempaus tulee taas!

Pe 12.6. klo 18:00 – La 13.6. klo 18:00

Lähde mukaan tukemaan Kankaisten Golfin juniorigolfia hauskaan 24h kestävään hyväntekeväisyystempaukseen! Tapoja on monia: voit lähteä mukaan joko caddiena ajamaan golfautoa (tämä ei tietenkään kustanna muuta kuin aikaasi), lähtemällä pelaamaan 24h pelaajien mukaan kierrokselle (50€) tai tukemalla junioritoimintaa rahallisesti X määrällä jokaisesta tehdystä par- tai birdie-tuloksesta. Tai sitten voit lähteä mukaan 24h Junnugolfille Srixon ”iltavirkut” tai ”aamuvirkut” kisaan!

Tässä valtakunnallisessa hyväntekeväisyystapahtumassa Kankaisten Golfin kuusi pelaajaa Harri, Jarno, Miikka, Taija, Tuomas ja Timo pistävät itsensä likoon pelaamalla 24h golfia, tavoitteenaan kerätä varoja junnugolfin tueksi. Kankaisten tiimin tavoitteena on pelata vuorokaudessa 6 kierrosta tehden mahdollisimman paljon hyviä reikätuloksia.

Ideana on, että jokaisesta tehdystä par-tuloksesta tai paremmasta kilahtaa etukäteen sovittu summa 24h junnugolfille -hyväntekeväisyyskassaan. Esim. 0,2€ per par-tulos ja 1€ per birdie-tulos. Vuorokauden aikana kerätyt rahat menevät suoraan lyhentämättömänä Kankaisten Golfin junioreiden tueksi!

Tukijaksi voit lähteä joko yksityishenkilönä tai yrityksen kautta. Kaikki mukaan lähtevät sponsorit saavat näkyvyyttä Kankaisten Golfin nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. 24 tunnin pelaaminen toimii tärkeänä näyttämönä juniorigolfille ja nuorten liikunnalle!


Lähde mukaan sponsoriksi:

Viime vuoden pelien perusteella Kankaisten joukkueen arvioidaan saavan kasaan noin. 270 par-tulosta, 50 birdie-tulosta ja muutama tätä parempi tulos. Näistä kertyisi esimerkiksi 0,2€/par ja 1€/birdie hinnoittelulla noin 120€ sponsorointituki. Tuen määrän saa tietenkin päättää itselleen sopivaksi.


Lähde mukaan kierrokselle:

Sinulla on mahdollisuus lähteä pelaamaan myös itse mukaan jollekin 24h kierrokselle. Nyt on siis ainutlaatuinen tilaisuus lähteä testaamaan golfia vaikkapa keskellä yötä tai ensimmäisenä aamulla! Myymme jokaiseen 24h lähtöön yhden extrapaikan 50€ hintaan. (Yhteensä tarjolla 18 lähtöä.) Tämä hinta menee lyhentämättömänä junioreiden tueksi.


Lähde mukaan caddieksi:

Tarvitsemme jokaiseen 24h lähtöön myös golfautoa ajavan caddien, joka kiertää kierroksen 24h pelaajien kanssa ja kuljettaa golfautossa mm. pelaajien bägit sekä eväät.24h JunnugolFille Srixon ”iltavirkut” -kisa

Tämä kilpailu on tarkoitettu niille Kankaisten Golfin jäsenille, jotka haluavat lähteä kokeilemaan jotain erilaista -ja samalla tukea Kankaisten Golfin junioritoimintaa. Iltavirkut -kisa starttaa aikalähdöin perjantaina 12.6. klo 21:00. Mukaan mahtuu 24 pelaajaa, ilmoittautumisjärjestyksessä. Kisan hinta on 20€ ja kilpailumaksu menee lyhentämättömänä junioritoiminnan tueksi. Pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey ja pelattavana kenttäyhdistelmänä pelataan Kartano + Kankas. Nämä pelaajat pääsevät todella kokemaan 24h golffin haasteet illan pimetessä! Kilpailun 3 parasta pelaajaa palkitaan Srixonin tuotepalkinnoin. Ilmoittautumiset kilpailuun suoraan NexGolfin tai Caddiemasterin kautta.


24h JunnugolFille Srixon ”aamuvirkut” -kisa

Aamuvirkut kisa startataan käyntiin lauantai aamulla 13.6. klo 6:00 alken aikalähdöin. Tässä kisassa pelaajat pääsevät fiilistelemään 24h junnugolfille pelaajien neljännen kierroksen tunnelmia sekä aamuauringon säteitä (toivottavasti). Kisan hinta on 20€ ja kilpailumaksu menee lyhentämättömänä junioritoiminnan tueksi. Mukaan mahtuu 24 pelaajaa, ilmoittautumisjärjestyksessä. Pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey ja pelattavana kenttäyhdistelmänä pelataan Kartano + Puisto. Kilpailun 3 parasta pelaajaa palkitaan Srixonin tuotepalkinnoin! Ilmoittautumiset kilpailuun suoraan NexGolfin tai Caddiemasterin kautta.