Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

24h Junnugolfille tempaus tuotti mahtavat 6000€ junioritoiminnan tueksi!

Viime perjantaina aloitettu 24h Junnugolfille -tempaus onnistui suunnitelmien mukaisesti ja tavoitteeksi asetettu 5000€ tukipotti ylittyi kirkkaasti. 24h pelaajat keräsivät vuorokauden aikana yhteensä 6000€ tuen junnutoiminnalle. Junioritoimikunnan puheenjohtaja Mika Aho ottaa pelaajien keräämän tuen tyytyväisenä vastaan.

”Mahtava juttu taas kerran. On hienoa, että meiltä löytyy pelaajia tuollaiseen puristukseen. Ja hienoa, että myös varainhankinnan tavoitteet ylittyivät reilusti. Tukea käytetään mm. junioritoiminnan varustehankintoihin, ohjaajakoulutuksiin sekä keväällä koululaisille järjestetyn ilmaisen lajitutustumisen kuluihin.”, toteaa Aho hyvillä mielin.

24h pelaajat Oona Vartiainen, Samuli Nordberg, Jarno Penttinen ja Timo Tuominen olivat arvioineet ennen pelaamista omat tavoitteet, eli par- ja birdiekertymät. Onnistuneen varainhankinnan perusteella tuen arvioitiin tulostavoitteiden mukaan olevan noin 5400€. Pelaajat yltivät kentällä kuitenkin ennakoitua parempaan pelivireeseen ja näin ollen tukisumma kasvoi Kankaisten Golfin ennätyslukemiin.

Kolmatta kertaa 24h -tapahtumassa mukana olleen ”Täsmän” mukaan ei tavoite kuitenkaan helpolla toteutunut.

”Vaikka tällä kertaa pelattiinkin autoilla, niin aika kova puristus se silti oli. Kun pelaa kahdeksan kierrosta vuorokaudessa, niin kyllä siinä pelanneensa tietää. Oma peli sujui parien osalta itse asiassa täysin ennakkoarvioiden mukaan, mutta onneksi tuli tehtyä muutama birkku enemmän mitä arvioin, niin voi sanoa, että yläkanttiin meni. Ainoa asia mikä jäi harmittamaan, oli se, että Jarno sai kerättyä parikymppiä enemmän kuin minä.”, veistelee Täsmä pilke silmäkulmassa.


Eniten rahaa tuli kuudennelta kierrokselta (noin 880€), joka pelattiin aamuyön tunteina. Yllätys se ei kuitenkaan varsinaisesti ollut, silläkierros pelattiin oransseilta. Paras potti ”normikierroksista” tuli heti ensimmäisellä kierroksella (noin 640€), jolloin varsinkin Oonalla oli hyvä pelivire päällä. Korttiin kertyi kahdeksan paria, viisi birkkua ja yksi eagle.

”Ihan hyvin tuli pelattua oikeastaan melkein koko vuorokausi. Yöllä kun oli pimeää, oli tuloksen tekeminen vähän vaikeaa ja viimeisellä kierroksella

alkoi jo olemaan uni puserossa, niin se hiukan verotti tulostasoa. Mutta kaiken kaikkiaan ihan ok peliä, kun vuorokauteen mahtui 82 paria, 32 birkkua ja 2 eaglea.”, toteaa Oona tyytyväisenä työpöydän takaa.

Pelaajat tekivät vuorokauden aikana yhteensä 272 paria, 66 birkkua ja kaksi eaglea. Ainakin osa porukasta lupautui taas ensi vuonna mukaan, joten Kankaisten Golfin 24h -tapahtumat saavat jatkoa myös ensi kaudella. Kankaisten Golf ja pelaajat haluavat kiittää nöyrästi kaikkia tapahtuman tukijoita, jotka mahdollistivat itse pelaamisen ja antoivat tukensa junioritoiminnalle. Erityiskiitokset lisäksi Harri Lehdolle arvokkaasta taustatuesta ennen tapahtumaa, sekä Iida Lehdolle ja Olli Noronkoskelle, jotka toimivat pelaajien apuna lähes koko tapahtuman

ajan.

Kierrosten rahamäärät:

  1. kierros 639,40€
  2. kierros 469,80€
  3. kierros 580,60€
  4. kierros 497,00€
  5. kierros 442,60€
  6. kierros 878,90€
  7. kierros 551,40€
  8. kierros 309,90€

Lisäksi pottia kasvatti muutamien kumppanien maksama kiinteät tukisummat, jotka olivat yhteensä 1630€.