Äijä Cup 2022 kausi paketissa

Äijä cup 2022 huipentui lauantaina 17.9. neljänteen osakilpailuun. Taattua menoa: rokki soi, tulokset päätähuimaavia ja huuli lensi.

La 17.9. osakilpailun voittajaksi Tapio Häkkinen

Mies Oulusta tuli ja voitti varsinaissuomalaiset viimeisessä osakilpailussa.

Tapio Häkkinen pelasi huikean kierroksen -7 ja oli selvä ykkönen. Hyvätasoisen kisan kakkonen oli Rami Blomqvist -4. Hän nousi myös vahvoilla otteilla koko kauden rankingin voittajaksi. Kolmas oli, Maskun lahja golfmaailmalle, aina tasaisen hyvin pelaava Ilkka Syrjälä -3.

Kiitos kaikille Äijille kaudesta!

Erikoiskilpailujen voittajat

Jari Runola | KARTANO 4 Lähimmäs Jallua -kilpailu (noin 100m merkillä) | Tuotepalkinto
Kalle Nurmela 1,28m | KARTANO 8 Lähimmäs lättyä -kilpailu KOTIPIZZA CM-LÄNSIKESKUS | Lahjakortti
Tuomo Tidenberg | PUISTO 3 Pisin shotti á la SANDY CAFE & BISTRO | Lahjakortti
Ilkka Syrjälä 0,60m | PUISTO 7 Lähimmäs lippua kahdella | BOX BOX AUTOPESU Lahjakortti

Kärkimiehet

1. Tapio Häkkinen 64
2. Rami Blomqvist 67
3. Ilkka Syrjälä 68
4. Pekka Arasola 69
5. Ari Aaltonen 69

Parhaan scratch tulokset leipoivat Rami Blomqvist ja Lauri Leppänen 74 lyöntiä.

17.9.2022 Äijä Cup tulokset

Tapio Häkkinen

KAUDEN 2022 ÄIJÄKSI ROTEVALLA ESITYKSELLÄ RAMI BLOMBQVIST

Kauden aikana pelattiin neljä osakilpailua, joissa oli yhteensä 200 pelaajaa mukana.

Tilanne oli erittäin tasainen ennen viimeistä osakilpailua.

Koko kauden vakuuttavia ja vahvoja otteita esittänyt Rami Blomqvist nousi lopulta Äijä Cup 2022 sarjan mestariksi.

Onnittelut Ramille!

Kolme parasta palkittiin Sport Servicen lahjakorteilla.

Katso koko rankinglista täältä

Tasatuloksessa paremmat osakilpailusijoitukset ratkaisevat.

Jokaisessa osakilpailussa pisteitä jaettiin seuraavasti: Voittaja 20 pistettä / 2. 18p / 3. 16p / 4. 15p / 5. 14p / 6. 13p / 7. 12p / 8. 11p / 9. 10p / 10. 9p / 11. 8p / 12. 7p / 13. 6p / 14. 5p / 15. 4p / 16. 3p / 17. 2p / Osallistumisesta 1p (ei keskeyttäneet tai hylätyt)

Rami Blomqvist

Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta!

Miestoimikunta kiittää kaikkia osallistujia sekä mukana olleita yrityksiä!
Kotipizza CM-Länsikeskus, Alfons Håkans, K-Supermarket Raisio Center, Sandy Café & Bistro.

Kenttä on kunnossa, pelikautta on vielä jäljellä ja hyviä kilpailuja tulossa! Nähdään kentällä!