Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Aikuisten kesäkauden harjoitusryhmät ja -aikataulut julkaistu

Aikuisten kesäkauden harjoitukset starttaavat toukokuun alusta ja jatkuvat aina syyskuulle saakka.

Nämä ryhmät siis harjoittelevat läpi kesäkauden. Nyt ryhmien harjoitusaikataulut on julkaistu ja ilmoittautumaan pääsee vaikka heti! Myöhemmin tulossa myös lyhyempikestoisia harjoitusryhmiä ja keväälle tulossa eri aiheista ”tehotreenejä”.

Ilmoittautumislomake sivun alaosassa.


Kesäkauden 2022 aikuisten harjoitusryhmät


Harrasteryhmät

Harrasteryhmä on pelaajalle, joka haluaa kehittää peliään säännöllisillä harjoituksilla, innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tasoryhmiä on kaksi. Toisessa ryhmässä riittää kun greencard on suoritettu ja intoa kehittymiseen on. Toisessa ryhmässä tasoitusta on jo jonkun verran tiputettu ja pelitaitoja kasvatettu ja nyt niitä taitoja lähdetään hiomaan valmentajan opastuksella. Ryhmien tasoitusrajat ovat suuntaa-antavia. Harrasteryhmiä vetää PGA Pro Marko Kallinen.

Haastajaryhmä

Haastajaryhmä on tarkoitettu pelaajalle, joka kilpailee säännöllisesti paikallisissa ja alueellisissa kilpailuissa ja haluaa kehittää peliään säännöllisellä harjoittelulla. Tässä ryhmässä pelaajilla on pelivuosia takana vähintään jo muutamia. Harjoituksissa kehitetään golftaitoja monipuolisesti, huomioiden kilpailemisen vaatimukset. Haastajaryhmä harjoittelee kerran viikossa maanantaisin ja kauden aikana on kahdet pidennetyt harjoitukset, joissa tehdään ohjattu pelitreeni. Valmentajana toimii PGA Pro Sonja Kallio.

Kilparyhmä

Kilparyhmä on kansallisia kisoja pelaaville tarkoitettu harjoitusryhmä. Pelaajilta odotetaan aktiivista oma-aloitteista harjoittelua ympäri vuoden. Henkilökohtainen harjoitus- ja kilpailusuunnitelma käydään läpi ryhmän valmentajan kanssa ennen kauden alkua. Kilparyhmä harjoittelee kerran viikossa maanantaisin ja kauden aikana on kahdet pidennetyt harjoitukset, joissa tehdään ohjattu pelitreeni. Valmentajana toimii PGA Pro Sonja Kallio.

Edustusjoukkue

Edustusjoukkueeseen valitaan vuosittain seuran eri ikäryhmien parhaat aktiiviset ja sitoutuneet vähintään kansallisen tason kilpapelaajat. Edustusjoukkue harjoittelee yhdessä treenipäivien muodossa, yhteensä 5 krt kesäkaudella 2022. Treenipäivä (n.6h) sisältää lajiharjoituksen, fysiikkaharjoitteen ja tieto-osuuden, kuten esimerkiksi psyykkistävalmennusta tai ravintotietoa. Edustusjoukkueen valmentajana jatkaa PGA Pro Sonja Kallio.
Edustusjoukkueen valinnoista ollaan pelaajiin yhteydessä henkilökohtaisesti ja joukkue julkaistaan myöhemmin.

Lisää harjoitusryhmistä, tarkemmat harjoitusaikataulut ja hinnat löytyvät sivulta Harrastetoiminta ja kilpapelaaminen – aikuiset.


Aikuisten harrastetoiminnan sivuille
RYHMÄT, HINNAT JA ILMOITTAUTUMISLOMAKE: