Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Aikuisten treeniryhmät alkavat toukokuun alussa

Aikuisten kesäkauden harjoitukset starttaavat toukokuun alusta ja jatkuvat aina syyskuulle saakka. Ryhmiä on aloittelijoista kokeneempiin pelureihin, naisille myös omat ryhmät.

Ryhmien harjoitusaikataulut on nyt julkaistu ja ilmoittautumaan pääsee vaikka heti! Myöhemmin tulossa keväälle eri aiheista ”tehotreenejä”.


Kesäkauden 2023 aikuisten harjoitusryhmät

Harrasteryhmä naisille

Harjoitukset 8 treenin jaksoissa, mahdollista osallistua yhteen jaksoon tai molempiin.
Hinta 90€/pelaaja


ILMOITTAUDU

Haastajaryhmä

Pelaajalle, joka kilpailee säännöllisesti paikallisissa ja alueellisissa kilpailuissa. Harjoitukset läpi kauden, poislukien vk 28. Ohjatut pelitreenit 2 krt kauden aikana. Yhteensä 20 treeniä + KGM logopaita.
Hinta 275€ / pelaaja


ILMOITTAUDU

Kilparyhmä

Kansallisissa kisoissa pelaaville tai siitä kiinnostuneille pelaajille. Harjoitukset läpi kauden, poislukien vk 28. Ohjatut pelitreenit 2 krt kauden aikana. Yhteensä 20 treeniä + KGM logopaita.
Hinta 275€ / pelaaja


ILMOITTAUDU

Harrasteryhmät

Harrasteryhmä on pelaajalle, joka haluaa kehittää peliään säännöllisillä harjoituksilla, innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Tasoryhmiä on kaksi. Toisessa ryhmässä riittää kun greencard on suoritettu ja intoa kehittymiseen on. Toisessa ryhmässä tasoitusta on jo jonkun verran tiputettu ja pelitaitoja kasvatettu ja nyt niitä taitoja lähdetään hiomaan valmentajan opastuksella. Ryhmien tasoitusrajat ovat suuntaa-antavia.

Harrasteryhmä harjoittelee läpi kauden, yhteensä 18 harjoituskertaa, ajalla 9.5.- 12.9. Viikolla 28 ei harjoituksia. Ryhmäkoko 6-8 pelaajaa.
Harrasteryhmiä vetää PGA Pro Marko Kallinen.

Hinta 200€ / pelaaja.

Naisten harrasteryhmät

Naisten harrasteryhmä on pelaajalle, joka haluaa kehittää peliään säännöllisillä harjoituksilla, naisporukalla innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Ryhmässä harjoitellaan golfin erilaisia lyöntejä, tavoitteena parantaa kunkin pelaajan omaa pelitasoa. Tasoitussuositus 25-54. Valmentajana golfpro Oona Vartiainen.

Naisten harrasteryhmän kausi on jaettu kahteen osaan, kevään treenijakso ajalla 4.5.-6.7. yhteensä 8 kertaa (Ei harjoituksia 18.5. eikä 22.6.), elokuussa toinen 8 viikon treenijakso, ajalla 3.8.-21.9. yhteensä 8 kertaa. Voit osallistua vain toiseen treenijaksoon tai vaikka molempiin!

Hinta on 90€ / pelaaja / treenijakso 8vkoa

Haastajaryhmä

Haastajaryhmä on tarkoitettu pelaajalle, joka kilpailee säännöllisesti paikallisissa ja alueellisissa kilpailuissa ja haluaa kehittää peliään säännöllisellä harjoittelulla.

Tässä ryhmässä pelaajilla on pelivuosia takana vähintään jo muutamia. Harjoituksissa kehitetään golftaitoja monipuolisesti, huomioiden kilpailemisen vaatimukset. Haastajaryhmä harjoittelee kerran viikossa maanantaisin läpi kauden ja kauden aikana on kaksi erillistä ohjattua pelitreeniä. Yhteensä harjoituskertoja on 20 sisältäen pelitreenit, ajalla 8.5.- 11.9. Viikolla 28 ei harjoituksia. Ryhmäkoko 6-8 pelaajaa. Valmentajana toimii PGA Pro Marko Kallinen

Hinta 275€ / pelaaja

Kilparyhmä

Kilparyhmä on kansallisia kisoja pelaaville tai kansallisiin kisoihin tällä kaudella ensimmäistä kertaa osallistuville tarkoitettu harjoitusryhmä. Pelaajilta odotetaan aktiivista oma-aloitteista harjoittelua ympäri vuoden. Henkilökohtainen harjoitus- ja kilpailusuunnitelma käydään läpi ryhmän valmentajan kanssa ennen kauden alkua. Kilparyhmä harjoittelee kerran viikossa maanantaisin läpi kauden ja kauden aikana on kaksi erillistä ohjattua pelitreeniä. Yhteensä harjoituskertoja on 20 sisältäen pelitreenit, ajalla 8.5.- 11.9. Viikolla 28 ei harjoituksia. Ryhmäkoko 6-8 pelaajaa. Valmentajana toimii PGA Pro Marko Kallinen.

Hinta 275€ / pelaaja


Edustusjoukkue Team MPS

Edustusjoukkueeseen valitaan vuosittain seuran eri ikäryhmien parhaat aktiiviset ja sitoutuneet vähintään kansallisen tason kilpapelaajat. Edustusjoukkue harjoittelee yhdessä treenipäivien muodossa, yhteensä 5-7 krt kesäkaudella 2023.
Edustusjoukkueen valinnoista on oltu pelaajiin yhteydessä henkilökohtaisesti ja joukkue julkaistaan myöhemmin.​​​​