Aloita Golf

Kalenteri

Aurinkoinen keli helli pelaajia Silja Line Openissa!

Lauantaina 29.5. pelattiin Silja Line Open 91 golfarin voimin. Aurinkoinen sää ja huippukuntoinen kenttä takasivat mukavan pelipäivän sekä loistavat olosuhteet hyviin tuloksiin!

Kilpailu pelattiin Kartano + Kankas kenttäyhdistelmällä, kahdessa sarjassa: tasoituksellinen lyöntipeli hcp 15,0 tai alle ja tasoituksellinen pistebogey hcp 15,1-36.

Kummastakin sarjasta palkittiin Silja Line lahjakorteilla ja/tai tuotepalkinnoilla neljä parasta pelaajaa sekä parhaimman scratch-tuloksen pelannut.

Lyöntipelisarjan voittoon tänään Eeva Määttä huikealla tuloksella 65. Toiseksi Ari Aaltonen 69 lyönnillä. Kolmannelle sijalle ylsi Ilkka Riikonen Tammer Golfista, tuloksella 71. Neljänneksi tänään Erkki Oikarinen 72 lyönnillä.

Pistebogey sarjassa voiton tänään nappasi Matias Keskitalo upealla 40 bogeypisteen tuloksella. Toiseksi sijoittui Unto Mattila 39:lla bogeypisteellä ja kolmannelle sijalle itsensä pelasi Anu Heilimö 37 bogeypisteen tuloksella. Neljäntenä tänään Timo Tolppanen tuloksella 36 bogeypistettä.

Kilpailussa palkittiin myös paras scratch tulos sekä Box Box autopesuvarikon lähimmäs lippua -kilpailun paras suoritus naisten ja miesten osalta.

Lähimmäksi lippua väylällä Kankas 9, 68cm etäisyydelle osui naisista Mervi Suominen ja miehistä Rami Blomqvist (4,33 m).

Päivän parhaan Scratch tuloksen pelasi Tero Suutari 74 lyönnillä!

Paljon onnea palkituille! Kiitos Silja Line huippupalkinnoista ja hyvästä kisasta!