Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Cecilia Openissa nähtiin innokkaita naisgolfareita!

Kankaisissa pelattiin tänään naisten avoin kilpailu Cecilia Open! Kilpailu pelattiin 18 reiän tasoituksellisena pistebogey-kilpailuna kahdessa eri sarjassa hcp 0-19.9 ja 20.0-36.0. Molemmista sarjoista palkittiin neljä parasta sekä kokonaiskilpailun paras scrtach lyöntipelitulos. Lisäksi kilpailussa arvottiin monia muita huikeita palkintoja. Jokainen kilpailija sai mukaansa myös runsaan give away -kassin.

Sateisesta ja tuulisesta säästä huolimatta mukana oli 51 innokasta kilpailijaa! Sääolosuhteet eivät peliä haitanneet ja kentältä saattoi bongatta iloisia naisia.

Hcp 0-19.9 sarjassa käytiin kovaa kamppailua voitosta, sillä kärkikaksikolla oli sama tulos 37 bogeypistettä. Tasatilanteessa parempi slope ratkaisi sijoitusjärjestyksen. Tällä kertaa voiton vei Anu Heilimö (KGM). Toiseksi samalla tuloksella sijoittui Tuula Vesala (AGN). Myös 3. ja 4. sijoittuneet pelasivat saman tuloksen 35 bogeypistettä. Kolmannen sijan itselleen nappasi Ann-Christine Sundell (ArGC) ja neljännen Eeva Määttä (KGM).

Hcp 20.0-36.0 sarjassa Kankaisten Golfin naiset olivat iskussa! Voiton tänään vei Veronica Storträsk (KGM) hienolla 39 bogeypisteen tuloksella. Muista sijoista käytiin jälleen kovaa taistelua, sillä 2., 3. ja 4. sijoittuneilla oli kaikilla sama tulos 38 bogeypistettä. Jälleen parempi slope ratkaisi sijoitusjärjestyksen ja toiselle sijalle kipusi Riikka Valo (KGM), kolmanneksi Tarja Lahtinen (KGM) ja neljänneksi Arja Kylänpää (KGM).

Cecilia Openissa kisattiin myös ”Beat the Kapu” -kilpailu. Kankaksen 9 väylällä seuran kapteeni Timo Anttonen antoi haasteen pelaajille lähimmäs lippua kisassa. Päivän huikeimmasta suorituksesta vastasi Satu Kanerva (ArGC) – kuva kertoo kaiken. Kapun erityismaininta menee kilpailun nuorimmalle pelaajalle Milla Taloselle hienosta griiniosumasta.