Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Esittelyssä Kankaisten Golf ry:n hallitukseen ehdolle asettuneet

Kankaisten Golf ry:n hallituksessa erovuorossa ovat hallituksen puheenjohtaja Timo Vainio, naistoimikunnan puheenjohtaja Tarja Ahokas, valmennustoimikunnan puheenjohtaja Mirva Laaksonen sekä senioritoimikunnan puheenjohtaja Martti Virtanen. Edellä mainituista vain Mirva Laaksonen on ilmoittanut olevansa käytettävissä jatkokaudelle. Tässä uutisessa esitellään kiinnostuksensa hallitustyöskentelyyn ennakkoon ilmaisseet henkilöt. Kiinnostuneita on ennakkoon ilmoittautunut yksi kuhunkin tehtävään.


Kimmo Lehto, ehdolla Kankaisten Golf ry:n puheenjohtajaksi

”Olen 55-vuotias aktiivigolffari, jonka kotiseurana KGM on ollut vuodesta 2005. Golfiin tutustuminen alkoi osaltani yli kolmekymppisenä ja alkuun pääsin kunnolla vuonna 2000. Maskussa kierroksia on viimeisen 15 kauden aikana tullut pelattua yli 50 joka vuosi ja parhaimmillaan yli 120 kierrosta kaudessa. Pelaan aktiivisesti myös alueen muilla kentillä, sekä ulkomailla.

Puheenjohtajaehdokkaaksi asettuminen tapahtui eräiden KGM:n jäsenten pyynnöstä. Olen ollut mukana KGM:n strategiatyöryhmässä, joten golfyhteisömme kehittämisen teemat, yhteisesti sovitun strategian mukaisesti, ovat minulle tuttuja.

Työurani olen tehnyt erilaisissa merenkulkuun liittyvissä tehtävissä ja nykyisin toimin Alfons Håkans konsernin laatu-, turvallisuus- ja ympäristöjohtajana. Hallitustyöskentelystä on kokemusta eri yhdistysten hallituksista ja tällä hetkellä toimin mm. Euroopan satamissa operoivien hinaajavarustamojen (yli 80 varustamoa 26 eri maasta) hallituksen puheenjohtajana.

Puheenjohtajana pyrin olemaan kaikkien jäsenten toiminnan kehittämiseen ja palkitsevaan yhteistyöhön innostava henkilö, jonka tarkoituksena on golfyhteisömme toiminnan jatkuva kehittäminen.”


Saija Kirstilä, ehdolla naistoimikunnan puheenjohtajaksi

Olen aloittanut golfin kaudella 2013 Kankaisissa mieheni innoittamana. Pikkuhiljaa sekä kiinnostus lajiin että kierrosmäärät ovat vuosien mittaan kasvaneet. Osakkeen Kankaisiin ostin keväällä 2018. Olen kauniin ilman ”sunnuntaigolfari”. Pidän golfin sosiaalisuudesta ja siitä, että on hienoa, kun onnistuu, mutta surkeakaan kierros ei ole hukkaan heitetty, ainakin tulee ulkoiltua. Naistoimikunnassa olen ollut mukana kaksi vuotta.

Työskentelen Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:ssä ja työnkuvaani kuuluu taloushallinto, koulutusten ja tilaisuuksien järjestäminen, valiokuntatyöskentely sekä varautumiskoulutukset.

Olen 52-vuotias, harrastuksiini kuuluu golfin lisäksi tanssiliikunta, koiran kanssa Rally Toko ja ulkoilu. Toimin kahdessa asunto-osakeyhtiössä hallituksen puheenjohtajana sekä olen Naantalin Ratsastajat ry:n hallituksen jäsen.

Naistoimikunnan puheenjohtajana pyrkisin kehittämään naistoimikunnan toimintaa entisestään sekä vastaamaan uusiin haasteisiin yhdessä naistoimikunnan jäsenten sekä muiden toimikuntien kanssa.”


Mirva Laaksonen, ehdolla valmennustoimikunnan puheenjohtajaksi


”Olen sijaistanut vajaan vuoden edeltäjääni valmennustoimikunnan puheenjohtajan tehtävissä. Paikka on ollut todella mielenkiintoinen ja näin ollen olisinkin halukas jatkamaan vielä seuraavan kauden. Uskon, että hyvän tiimin ja seuran toimihenkilöiden kanssa pystymme luomaan aivan uudenlaista valmennustoimintaa Kankaisten Golfiin.

Vähän itsestäni: Koulutukseltani olen merkonomi, liikunnanohjaaja ja personal trainer. Työskentelen Naantalin kaupungilla ja asun Maskussa. Harrastuksiini kuuluu vahvasti kilpagolf. Haluan kehittyä joka vuosi astetta paremmaksi golffariksi ja haastaa itseäni.”


Jyrki Aulén, ehdolla senioritoimikunnan puheenjohtajaksi


Jyrki lähettää terveiset Lapista

”Olen 64-vuotias eläkeläinen ja aktiivigolffari. Golfin aloitin vuonna 2001, mutta kierroksia tuli pelattua vain yksi ensimmäisellä kaudella. Maskuun siirryin pelaamaan heti kentän valmistuttua 2002. Nyt eläkkeellä kierroksia on tullut pelattua 80-100 kaudessa.

Seuratoiminnassa olen ollut mukana jo joitain vuosia, ensin junioritoimikunnassa ja nyt viime vuosina senioritoimikunnassa. Mielestäni senioritoimikunta on toiminut mallikkaasti ja olisi mukava päästä jatkamaan toiminnan kehittämistä edelleen. Puheenjohtajana olisin kantaa ottava, kuuntelija, keskustelija ja kaikkien pelikaveri.”

Jyrki lähettää terveiset Lapista


Kankaisten Golf ry:n syyskokous järjestetään 2.12.2020 klo 18.00 Kankaisten Golfin klubitalolla. Koronatilanteesta johtuen seuran hallitus on päättänyt mahdollistaa syyskokoukseen osallistumisen myös etäyhteydellä ja seuran hallitus suositteleekin tätä vaihtoehtoa kaikille osallistujille.