Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Esittelyssä Kankaisten Golf ry:n hallitukseen ehdolle asettuneet

Kankaisten Golf ry:n syyskokous pidetään keskiviikkona 30.11. klo 18.00 alkaen. Syyskokouksen asialistalla on mm. kauden 2023 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen sekä valinnat seuran hallitukseen. Tässä uutisessa esitellään kiinnostuksensa hallitustyöskentelyyn ennakkoon ilmaisseet henkilöt.

Erovuorossa ovat seuran kapteeni Timo Anttonen, miestoimikunnan puheenjohtaja Kari Tolonen sekä junioritoimikunnan puheenjohtaja Mika Aho. Lisäksi erostaan ovat ilmoittaneet valmennustoimikunnan puheenjohtaja Mirva Laaksonen sekä senioritoimikunnan puheenjohtaja Jyrki Aulén. Timo Anttonen sekä Kari Tolonen ovat ilmoittaneet halukkuudestaan jatkaa.

Timo Anttonen, ehdolla seuran kapteeniksi

Mie oon 55-vuotias aktiivigolffari. Golfin olen aloittanut loppuvuonna 2015 ja siitä saakka olen ollut Kankaisten Golfin jäsen. Pelaan pääosin Maskussa, jossa kierroksia kertyy vuosittain sadan kierroksen kahta puolen. Vuosittain pelaan n. 120 – 140 eri pelaajan kanssa eli aika monen kanssa teistä on tullut kentällä ”seurusteltua” – erityismaininta hyvästä peliseurasta menee seuran pikkujunnuille sekä Suomisen Jerelle. Työurani olen tehnyt sisäisen turvallisuuden alalla, josta olen piakkoin eläköitymässä – siitä osoituksena pari viikkoa sitten postissa tullut työeläkekortti.

Mie oon myös 55-vuotias aktiiviseuratoimija. Olen toiminut Kankaisten Golfin Kapuna (lue: kapteeni) viimeiset kolme vuotta. Saman ajan olen ollut mukana seuran hallituksessa, kilpailu- ja tasoitustoimikunnassa sekä kenttätoimikunnassa. Edellisten lisäksi olen toiminut puheenjohtajana aktivointitoimikunnassa, jonka toiminta päättyy tähän kauteen. Aiempaa kokemusta hallitus- ja seuratyöstä minulla on jääkiekon parista Etelä-Karjalasta, jossa olin vajaat kymmenkunta vuotta mukana Imatran Ketterä ry:n junioritoiminnassa sekä kehittämässä yhteistyötä Lappeenrannan SaiPa ry:n suuntaan.

Mie oon saanut eri tahoilta Ihan Nisee (lue: kannustavaa) palautetta toimintatavoistani (ml. kurinpitoasiat). Sen vuoksi olenkin sitä mieltä, että minulla olisi edelleen annettavaa seurayhteisön hyväksi seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Meillä Kankaisissa on jo nyt hieno seurayhteisö – kiitos siitä kaikille jäsenille. Kapuna tulisin omalta osaltani huolehtimaan siitä, että Kankaisissa on hyvä olla ja sinne on kiva tulla!

TipTap eli hyvää alkutalvea kaikille,
Kapu

Kari Tolonen, ehdolla miestoimikunnan puheenjohtajaksi

Olen Kari Tolonen, 58-vuotias innokas klubipelaaja. Aloitin pelaamisen 1997 Paraisilla ja siirryin Maskuun heti kun kenttä valmistui kesällä 2002. Valinta oli luonnollinen, koska muutin perheeni kanssa parin kilometrin päähän Kankaisten kentästä kesällä 2000.

Parasta golfissa on kilpailut, sosiaalisuus ja pelireissut. Golfmatkat ympäri maailmaa ovat olleetkin kuvioissa aivan harrastuksen alusta asti. Golfin kautta olen saanut valtavan määrän hyviä ystäviä, joiden kanssa on hienoa viettää aikaa niin kentällä, kuin jälkipeleissäkin.

Koulutukseltani olen luokanopettaja ja toiminut Mynämäen kunnan Karjalan koulun rehtorina viimeiset 27 vuotta.

Kankaisten Golfin miestoimikuntaa olen vetänyt kolme vuotta ja lupautunut ehdokkaaksi seuraavalle kaudelle, mikäli minut siihen seuraavassa syyskokouksessa valitaan.

Jussi Kaamanen, ehdolla junioritoimikunnan puheenjohtajaksi

Olen Jussi Kaamanen, 44-vuotias maskulainen rakennusinsinööri, osakas ja toimitusjohtaja turkulaisessa insinööritoimistossa. Perheeseeni kuuluvat avopuoliso Mervi, lapset Emil ja Iida sekä vanhuuden höperö kääpiösnautseri.

Golf on tullut elämääni vuonna 2011, jolloin suoritin Paraisilla Green Cardin. Alussa innostusta oli enemmän kuin aikaa, nykyään tässäkin asiassa on löytynyt jonkinlainen tasapaino. Itselle golf on tapa irtautua arjen kiireestä sekä tavata vanhoja ja uusia tuttuja mukavissa merkeissä ja ennen kaikkea haastaa itseäni. Golfin kautta olen löytänyt myös Skotlannin ja links -kentät, sinne on vain päästävä aina uudestaan (kuva on Carnoustien Championship kentän 1. tiiltä).

Olen ollut junioritoimikunnassa mukana tämän vuoden ja omalla toiminnallani sekä ajatuksillani yrittänyt olla mahdollistamassa toiminnan kehittymistä. Poikani toistaiseksi keskeytyneen golf harrastuksen kautta pystyin tuomaan uusia ns. lapsen vanhemman näkökulmia harrastustoiminnasta toimikunnan tietoisuuteen. Junioritoimikunnassa on selkeät tavoitteet toiminnan kehittämisen suhteen ja nyt tulee vain tehdä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi koko tiimin voimin. Toivon myös, että juniorien vanhemmista löytyisi lisävoimia tiimiimme, jolloin saisimme lisää tuoreita näkökulmia juniori-/seuratoiminnasta. Olen tällä hetkellä myös mukana turkulaisen kuntosali M-Club ry johtokunnassa, toimien seuran sihteerinä.

Olli Tuominen, ehdolla senioritoimikunnan puheenjohtajaksi

Olen Olli Tuominen, veteraani-ikäinen eläkeläinen Liedosta. Koulutukseltani olen koneinsinööri ja työurani olen pääosin tehnyt Raisiossa, Multilift-vaihtolava-laitteiden tuotannon kehitys, -laatu ja työturvallisuus tehtävissä. Golfin peluun olen aloittanut reilut parikymmentä vuotta sitten, ensin etäjäsenenä Loimijoki Golfissa, kunnes 2005 jätin jäsenhakemuksen Kankaisiin, jolloin minut hyväksyttiin seuran jäseneksi. Pelaan vuosittain 50-100 kierrosta, jotka pääosin kotikentällä ja sen lisäksi lähialueen kentillä. Omalla osakkeella olen pelannut vuodesta 2011 alkaen.

Minut löytää myös pelailemasta sählyä, lentopalloa, kaatamassa keiloja tai osallistumassa ohjattuun äijäjumppaan sekä erilaisten ulkoilmaharrastusten parista.​​​​​​​

Senioritoimikunnan seuratoimijana olen ollut vuodesta 2019 lähtien ja vastannut mm. kuukausikisojen järjestelyistä. Tämän vuoden syyskuussa otin senioritoimikunnan pj:n tehtävät vastuulleni Jyrki Aulénin erotessa tästä tehtävästä. Olen valmis panostamaan tähän ja viemään kauden aikana esiin tulevia kehityskohteita yhdessä toimikunnan jäsenten kanssa eteenpäin. Toimikuntien välisen yhteistyön kehittäminen on edelleen ajankohtaista. Yhteistyö hallituksen ja toimikunnan jäsenten kanssa on mielenkiintoista ja palkitsevaa vapaaehtoistyötä.

Tuulia Suominen, ehdolla valmennustoimikunnan puheenjohtajaksi

Olen Tuulia Suominen, 63-vuotias eläkkeellä oleva entinen lehtori, apulaisrehtori ja rehtori. Olen asunut seitsemää vuotta lukuunottamatta koko ikäni Maskussa, jopa syntynyt Maskussa.

Kankaisten Golfin jäsenille ja pelaajille olen tutumpi Special Olympics golffarin caddiena. Olen tutustunut viimeisen 14 vuoden aikana golfiin caddiena ja ollut mukana monissa erilaisissa kisoissa ympäri maailmaa, aina Los Anglesista Macaoon ja Ruotsista Abu Dhabiin.
Olen tällä hetkellä Suomen Paralympiakomitean Special Olympics golfin päävalmentaja (vaiken pelaakaan) sekä Suomen HCP Golfin hallituksen jäsen. Toimin ensi vuonna taas Golfliiton alaisena kilpailupäällikkönä Special Olympics Unified Golf -kiertueella. Ensi vuonna on 4-6 osakilpailua.

Kilpagolf on minulle tuttua, sillä olen kiertänyt caddiena mukana nykyisin Respecta Tourin nimellä kulkevalla kiertueella. Olen nähnyt miten toimintarajoitteiset kehttyvät kilpagolfissa ja mitä se vaatii urheilijalta ja taustajoukoilta. Pikän aikaa olin mukana Kankaisten Golfin junioreiden harjoitusryhmissä oman pelaajani mukana ja sain seurata miten ihan jokainen golffari etenee omaa kehityskaartaan. Samoin olen ollut mukana Kankaisten Golfin kilpapelaajien harjoituksissa ja oppinut miten kurinalaista mutta hauskaa harjoittelu voi olla.

Olen käytettävissä valmennustoimikunnan puheenjohtajaksi tarvittaessa. Otan aina haasteita vastaan ja koen olevani kehityskelpoinen yksilö. Toki puheenjohtajan rooli on minulle tuttua mm. kunnallispolitiikasta ja yhdistystoiminnasta pitkältä ajalta.