Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Golfia koronaviruksesta huolimatta

Suomen hallitus on 16.3. valtioneuvoston tiedotustilaisuudessa todennut Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi. Hallitus on linjannut lisätoimenpiteitä koronavirustilanteen vuoksi. Linjattujen toimenpiteiden tarkoitus on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Hallituksen linjaukset ovat voimassa 13.4. saakka.

Olemme myös Kankaisten Golfissa seuranneet tilannetta aktiivisesti ja otamme asian vakavasti. Pelaajien ja henkilökunnan terveys ja hyvinvointi ovat meille
ensisijaisen tärkeitä. Julkaisimme tästä tiedotteen tiistaina 17.3. ja sen voit lukea tästä. Mikäli vallitsevassa tilanteessa tai ohjeistuksissa tulee muutoksia, reagoimme niihin välittömästi.

Kausi lähestyy ja pelaamaan pääsee

Golfkausi lähestyy ja moni varmasti miettii miten golfin harrastaminen on vallitsevassa tilanteessa mahdollista. Pieniä vaikutuksia sillä varmasti on, mutta itse pelaamista se ei estä. Päinvastoin, sillä ulkoilu on sallittua ja erittäin suositeltavaa oman henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kannalta. Jo nyt on mahdollista lähteä rangelle vähän tuulettumaan. Tämä koskee myös sitä kaveriasi, joka ei vielä harrasta golfia. Starttikursseja järjestetään kevään edetessä ihan normaalisti, saatuja ohjeistuksia noudattaen.

Kun saamme kentän kevättyöt tehtyä ja kentän auki, noudatamme Kankaisissa Golfliiton linjaamia yleisiä ohjeistuksia. Meidän osalta se tarkoittaa mm. seuraavaa;

  • Teemme toimenpiteitä, joilla vähennämme lähikontaktin tarvetta asiakaspalvelutilanteissa.
  • Poistamme kentältä mm. haravat ja pallopesurit.
  • Huolehdimme, että avoinna olevissa sisätiloissa on aina tarjolla käsidesiä.
  • Siivoukseen kiinnitetään erityistä huomiota.

Klubitalon palveluiden osalta emme ole vielä tehneet päätöksiä, mutta tiedotamme niistä viimeistään siinä vaiheessa kun tiedämme milloin voimme kentän avata. Samalla tarkennamme pelaamiseen liittyviä ohjeita mm. ajanvaraamisen, maksamisen ja ilmoittautumisen suhteen. Kauden valmistelut ovat siis täydessä käynnissä ja mekin odotamme jo kauden alkua innolla. Maltetaan vielä hetki.

ohjeet pelaajille

Ja kun me huolehdimme osaltamme asiat kuntoon, jolla estäisimme viruksen leviämisen, niin myös pelaajien on syytä kantaa oma vastuunsa. Ja niinhän te teettekin. Monelle tämä lienee muistin virkistykseksi, mutta hyvä sekin on tehdä.

  • Huolehdi riittävästä käsihygieniasta pesemällä käsiäsi aina kun siihen on tarvetta.
  • Jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.
  • Ethän kättele pelikavereiden tai muidenkaan kanssa, mutta ystävällinen tervehdys kuuluu tietysti aina asiaan. Pidä myös riittävä etäisyys pelikavereihin.
  • Suojaa suusi ja nenäsi kun yskit tai aivastat. Käytä suojana nenäliinaa tai hihaa, älä käsiäsi.
  • Voit epäillä koronavirustartuntaa, jos sinulla on kuumetta, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai hengenahdistusta. Jos taudin oireet ovat lieviä etkä kuulu riskiryhmiin, lääkärin tekemää taudinmääritystä ei pääsääntöisesti tarvita, vaan taudin voi sairastaa kotona.
  • Terveydenhuollon yksiköihin ja Päivystysapuun tulee olla yhteydessä ainoastaan, jos vointi on sellainen, että kotihoito-ohjeilla ei pärjää. Päivystysapu-palvelun ja terveyskeskusten turhaa kuormittamista tulee välttää, jotta kiireellistä hoitoa tarvitsevat henkilöt saavat apua nopeammin.
  • Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, kannattaa pysytellä kotona.

Pelikentällä:

  • Pidetään lipputanko aina reiässä. Nosta pallo varovasti reiästä, jotta reikä ei vaurioidu.
  • Nosta vain oma pallosi reiästä.
  • Älä lainaa pelikaverin mailoja.
  • Nauti ulkoilmasta ja pelistä, pidä positiivinen vire yllä ja hymyile!