Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Golfpron paikka avoinna - haemme täydennystä opetustiimiin

Kankaisten Golfin aktiivinen seuratoiminta on kasvanut vuosien saatossa niin, että opetustoimintaan kaivataan lisävahvistuksia. Haemme opetustiimiimme nyt toista golfprota.

Kankaisten Golfissa on aktiivisia harjoitusryhmiä kaiken ikäisille ja tasoisille golffareille. Perheen pienimmät puuhagolffarit ovat 5-vuotiaita ja vanhimmat juniorit jo aikuisuuden kynnyksellä. Myös aikuisille on harrasteryhmiä aloittelijoista kilpapelaajiin. Harjoitusryhmiä oli viime kesäkaudella yhteensä 14. Kankaisten Golfin strategiassa junioritoiminnan ja kilpagolfin kehittäminen ovat merkittävässä roolissa. Seurassa aloitti keväällä 2022 OKM:n hanketuella juniorikoordinaattori ja hankkeelle haetaan jatkoa vuodelle 2023.

Golfopetuksen kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta ja näkemyksemme mukaan näin jatkuu myös tulevaisuudessa. Seuratoiminnan kasvun lisäksi myös yksityisopetuksen kysyntä on kasvanut. Kaudella 2022 opetusta teki Kankaisissa seuran päävalmentaja Marko Kallinen sekä lisäksi kaksi golfprota, jotka tekivät kilpavalmennusta ja mahdollisuuksien mukaan alkeiskursseja ja yritystapahtumia. Kaudella 2022 opetuskapasiteetti ei täyttänyt kysyntää ja kilpavalmennuksesta vastaavan pron siirryttyä muihin tehtäviin, etsimme toista prota opetustiimiimme.

Seura vastaa harjoitustoiminnan organisoinnista yhdessä golfproiden ja seuraohjaajien kanssa. Harjoitusryhmien markkinointi on seuran vastuulla.

Haemme opetustiimiimme golfprota, jolla on kokemusta ja tietämystä kilpagolfin vaatimuksista ja intohimoa lähteä kehittämään pitkäjänteisesti juniori- ja kilpagolftoimintaa seurassamme. Odotamme prolta hyviä yhteistyötaitoja ja halua kehittää opetustoimintaa yhdessä seuraorganisaation kanssa. Seuratoiminnan lisäksi odotamme prolta aktiivista otetta yksityistuntien opettamiseen. Aloitusajankohta keväällä 2023, tarkempi ajankohta sovittavissa. Tehtävä täytetään kun sopiva henkilö löytyy.


Lisätiedot ja yhteydenotot:

Kankaisten Golf toimisto:
sähköpostilla office@kgm.fi​​


Kankaisten Golf

​​​​​​​Kankaisten Golf on Maskussa, Varsinais-Suomessa sijaitseva 27 reikäinen golfkeskus. Kolme erillistä ysiä takaavat monipuoliset mahdollisuudet pelaamiseen ja seuratoimintaan. Vireillä on myös hanke lähipelialueen laajentamisesta. Aktiivisen seuratoiminnan lisäksi kentällä järjestetään erilaisia yritystapahtumia, kuten tykypäiviä ja asiakastapahtumia.

Jäsenmäärä: 2168 (31.8.2022)
Kenttä: 27 reikää, 18r kenttäyhdistelmä vaihtuu muutaman viikon välein
Perustamisvuosi: seura 1989, kenttä 2002
Sijainti: Maskussa, 15min ajomatkan päässä Turusta, 8-tien varrella
Golfopetus: PGA Pro Marko Kallinen, haetaan toista golfprota tiimiin