Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Jasmine Leppänen vei RTV Oranssi 9 finaalin nimiinsä

RTV Oranssi 9 viikkokisa huipentui finaalitapahtumaan, jossa ratkottiin kokonaiskisan voittaja. Finaaliin kutsuttiin kummankin tasoitussarjan rankingin kuusi parasta pelaajaa. Jasmine Leppänen oli tänään omilla luvuillaan ja nappasi kokonaiskisan voiton itselleen.

Jo neljättä kertaa pelattu RTV Oranssi 9 viikkokisa on saatu päätökseen kaudelta 2022. Tänä vuonna viikkokilpailua pelattiin 11 tiistaina kun kauden alusta jäi pitkälle venyneen kevään myötä yksi osakilpailu pois. 75 eri pelaajaa osallistui kisaan ja kilpailukierroksia kertyi tästäkin huolimatta hurjat 258! Kankaisten Golf kiittää kaikkia osallistujia!

Tulostaso oli tasaista koko kauden ajan ja onnistuneita suorituksia nähtiin viikottain. Kierrokset pelattiin sen hetkiseltä 9 reiän kentältä oranssilta tiiltä, joten kaikilta kolmelta ysi kentältä kertyi kisakierroksia. Kilpailu pelattiin pistebogeyna kahdessa eri sarjassa hcp 0-23,9 sekä hcp 24,0-54.

Viime vuoden tapaan kummankin sarjan rankingin kuusi parasta pelaajaa kutsuttiin finaalitapahtumaan. Rankingin parhaat pelaajat määräytyivät seuraavasti: kultakin pelaajalta huomioitiin kolme parasta osakilpailutulosta ja tulosten kerryttämät pisteet laskettiin yhteen. Finaalin pelimuotona pelattiin 9 reiän tasoituksellinen pistebogey Kankaksella.

Kisapäivänä saatiin nauttia upeasta aurinkoisesta päivästä. Pelaajat starttasivat kentälle klo 10:00 alkaen aikalähdöin. Kierroksen jälkeen finalistit ruokailivat Sandy Café & Bistrossa ja palkinnot jaettiin. Molempien alkusarjojen voittajat sekä finaalin kolme parasta pelaajaa palkittiin.