Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Junioreiden kauden päättäjäisiä vietettiin torstaina

Junioreiden golfkausi saatettiin loppuun päättäjäisten merkeissä torstaina 17.9. yli 40 juniorin voimin. Viimevuotiseen tapaan päättäjäiset aloitettiin pikku kisailulla. Lähipelialueella käytiin lähimmäs lippua kilpailu noin 35 metristä. Skaban avasi Sakke Siltala, ja jokaiselle häntä lähemmäksi lyöneelle luvattiin palkinto. Lopulta Sakken päihitti jopa 8 nuorta lupausta.

Kisailun ja ulkoilun jälkeen kokoonnuttiin yläkerran ravintolaan, jossa palkittiin lähimmäs lippua kisan voittajat sekä Oranssi Ysi-viikkokilpailussa parhaiten pärjänneet juniorit. Tämän lisäksi palkittiin jokaisesta treeniryhmästä kannustepalkinnolla yksi ohjaajien valitsema golfista innostunut ja parhaiten vuoden aikana kehittynyt tyttö ja poika. Palkintojen jaon jälkeen nautittiin yhdessä Hot Dog buffet ranskalaisten ja limun kera.

Junioreiden harjoitukset ovat jaoteltu sekä iän että tason mukaan. Keskiviikkoisin on ollut puuharyhmäläisten ja alkeisryhmäläisten treenit, jotka ovat vetäneet aktiiviset junioriohjaajamme.

Maanantaisin ja torstaisin ovat harjoitelleet hieman vanhemmat juniorit, ensin harrasteryhmäläiset ja sen jälkeen haastaja- ja kilparyhmäläiset. Maanantain ja torstain treenit on vetänyt golfpromme Marko Kallinen.

Junioreiden talvitreenit alkavat marraskuussa Leaf Areenalla, tästä on tulossa lisäinfoa piakkoin.