Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Junioreiden kauden päättäjäisissä iloinen tunnelma!

Junioreiden golfkausi saatettiin loppuun päättäjäisten merkeissä torstaina 24.9. yli 40 juniorin voimin. Viimevuotiseen tapaan päättäjäiset aloitettiin pikku kisailulla. Sateisen syyssään vuoksi, päättäjäiset pidettiin sisätiloissa klubitalolla, mutta tämä ei kuitenkanaan menoa haitannut ja kisailut sujuivat mukavissa merkeissä. Junnut kisailivat chippi- ja puttipisteillä n. 5 hengen ryhmissä ja parhaiten pärjännyt joukkue palkittiin.

Lisäksi jokaisesta treeniryhmästä palkittiin kannustepalkinnolla ohjaajien valitsema aktiivinen, golfista innostunut ja parhaiten vuoden aikana kehittynyt juniori. Puuharyhmistä tsemppareiksi valittiin Aku Ahokas ja Hugo Wilén. Siru-Sofia Toikko oli tämän vuoden tsemppari aloittelijoiden ryhmästä. Harrasteryhmistä tsemppareiksi valittiin Elias Degerholm ja Adalmiina Virtanen, Futureryhmän innokkaimmaksi golfariksi valikoitui Aleksi Iivarinen. Palkintojen jaon jälkeen nautittiin yhdessä Hot Dog buffet ranskalaisten ja mehun kera Sandy Café & Bistrossa.

Junioreiden kesäharjoituksissa ryhmät on jaoteltu sekä iän että tason mukaan. Keskiviikkoisin harjoittelivat puuharyhmät ja alkeisryhmä, näitä ryhmiä ovat ohjanneet aktiiviset junioriohjaajamme. Torstaisin ovat harjoitelleet hieman vanhemmat juniorit, ensin harrasteryhmäläiset ja sen jälkeen futureryhmäläiset. Torstain treenit on vetänyt golfpromme Marko Kallinen. Treeneissä on harjoiteltu ahkerasti golfin perusteita, golffin sääntöjä ja etikettiä sekä käyty kentällä harjoittelemassa pelitaitoja.

Kiitos kaikille junioreille ja tukijoukoille kuluneesta golfkaudesta. Junioreiden talvitreenit alkavat marraskuussa, tästä on tulossa lisäinfoa piakkoin.