Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Junioreiden Koko Suomi golffaa -tapahtuma täynnä hymyä, onnistumisia ja uuden lajin riemua!

Junioritoimikunta järjesti sunnuntaina 23.5. tapahtuman kaiken ikäisillä junioreille, jonka tarkoituksena oli uuteen lajiin tutustuminen hauskalla ja monipuolisella tavalla. Kelit hellivät junioreita ja lapsia saapuikin tapahtumaan mukavasti! Erityisen mukavaa oli nähdä lapsia kokeilemassa lajia ihan ensimmäistä kertaa.


Tapahtuma oli täynnä hymyä, iloisia ilmeitä ja riemua. Jokainen paikalla ollut juniori sai varmasti kokea onnistumia uuden lajin parissa. Tapahtumassa oli järjestetty lapsille ja nuorille erilaisia pisteitä, kuten esimerkiksi puttaus, rangella lyönti ja darts-piste.


Tapahtuma on Golfliiton organisoima ja sen tarkoituksena on madaltaa kynnystä astua golfkentälle ja samalla kasvattaa lajin suosiota paikallisesti.

Lajikokeilun avulla tuotiin uutta lajia lasten tietoisuuteen hauskalla tavalla. Esimerkiksi kuvassa näkyvällä tasapainolaudalla testattiin junioreiden tasapainoa puttaamisen aikana. Lapset innostuivat tästä pisteestä erityisen paljon.

Kiitos kaikille innokkaille osallistujille!

Lyöntiä oli mahdollisuus testata ohjaajien avustuksella rangella ja lähipelialueella.

Junioreiden toiminta jatkuu aktiivisesti harjoitusryhmissä ympäri kesän.

Seuraavaksi järjestetään viiden päivän mittainen junnugolfkoulu 7-16 vuotiaille, kaiken tasoisille junioreille. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita.

Junnugolfkoulu sisältää golfin lisäksi monipuolisesti myös muita hauskoja tapoja liikkua sekä esimerkiksi huikean hauskat leiriolympialaiset.