Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kesän junnutreenien ryhmät ja harjoitusaikataulut julkaistu

Juniorien kesäkauden harjoitukset starttaavat toukokuun alusta ja jatkuvat aina syyskuulle saakka. Nyt ryhmien harjoitusaikataulut on julkaistu ja ilmoittautumaan pääsee vaikka heti!

Tällä kaudella kaikkien ryhmien harjoittelu sisältää säännöllisesti peliharjoittelua kentällä. Aktiivisen harrastamisen ja kehittymisen mahdollistamiseksi harjoituskertoja on lisätty sekä harrasteryhmille, että Futureryhmälle.

Junioreiden harjoitusryhmät kesä 2022

Puuhagolf

Perheen pienimmät harjoittelevat Puuhagolf -ryhmissä. Puuhagolf -ryhmät on suunnattu 5–10-vuotiaille tyttö- ja poikajunioreille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista tai lajikokemusta on vähän. Ryhmissä harjoitellaan golfin perusteita sekä perusliikuntataitoja leikkien ja pelien muodossa. Ryhmiä on kaksi (5-7 v ja 8-10v) ja ne harjoittelevat keskiviikkoisin. Harjoituksia vetävät koulutetut junioriohjaajamme.

Harrasteryhmät

Harrasteryhmät on suunnattu 10–21-vuotiaille nuorille. Ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti lajitaitoja, eikä aikaisempaa kokemusta lajista vaadita. Tavoitteena on suorittaa kesän aikana Green Card, mikäli sellaista ei vielä ole. Harrasteryhmät on jaettu on iän mukaan kolmeen eri ryhmään: alle 12v, 13-15 v ja 16-21v. Tällä kaudella harrasteryhmäläisillä on mahdollisuus harjoitella kaksi kertaa viikossa. Viikon pääharjoitus on tiistaina, jolloin treenit vetävät koulutetut junioriohjaajamme yhdessä PGA Pro Marko Kallisen kanssa. Halutessaan voi osallistua myös torstaisin viikon toisiin harjoituksiin. Torstain treenit vetää Marko Kallinen.

Futureryhmä

Futureryhmä on tarkoitettu kilpailemisesta innostuneille, alueellisissa ja kansallisissa kisoissa pelaaville 10–18-vuotiaille nuorille. Tavoitteena on kehittää lajitaitoja monipuolisesti ja antaa valmiudet kehittyä kilpapelaajana. Tällä kaudella ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin. Futureryhmän valmentajana toimii PGA Pro Marko Kallinen.

Lisää harjoitusryhmistä, tarkemmat harjoitusaikataulut ja hinnat löytyvät junioritoimikunnan sivuilta.


ILMOITTAUDU MUKAAN!
Linkki junioritoimikunnan sivuille