Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kankaisten edustuspelaajat mukana Ruuhikosken SM-lyöntipelikilpailuissa

Golfin lyöntipelin SM-kilpailut pelattiin viime viikolla Etelä-Pohjanmaan Golfissa Seinäjoella. Kankaisten Golfin edustuspelaajat Oona Vartiainen ja Sakke Siltala olivat mukana 15.-18.7. pelatussa neljän päivän koitoksessa. Kaiken kaikkiaan kilpailuissa oli mukana 117 miestä ja 39 naista. Kahden päivän jälkeen miehissä 45 ja naisissa 16 parasta jatkoivat mitalitaistoa.

Ruuhikosken kenttä sijoittuu pohjalaiseen jokimaisemaan, joka haastaa pelaajat tarkkuudessa etenkin avausten suhteen. Kentän lopusta löytyy myös korkeuseroja. Neljän päivän aikana ehdittiin kokea jälleen Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Pääasiassa poutaista säätä, mutta myös tuuli ja pieni sadekuurokin koetteli hetkellisesti pelaajia.

Oona pelasi tasaisen vahvat kierrostulokset 71,76,71,71 ja näin ollen sijoittui jaetulle 7. sijalle. Hieno kenttä sekä hyvin järjestetty SM lyöntipeliviikko sai kehuja Oonalta. Harjoitusmääriin nähden Oona kertoo olevansa tyytyväinen kokonaisuuteen.

Ensimmäisenä kisapäivänä Sakke aloitti varmasti, pelaten kentän pariin, tulos 72. Parhaimman kierroksensa hän säästi viimeiseen päivään 70 lyöntiä (-2), tehden jopa kuusi birdietä. Kovatasoisessa kilpailussa Sakke sijoittui jaetulle 24. sijalle, lopputuloksella +5.