Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kankaisten Golf mukana mahdollistamassa Louhos Charity GolfIN yksinäisyyttä vastaan

Tiistaina 10.8. pelattiin Louhos Digitalin järjestämä hyvän mielen golftapahtuma yksinäisyyttä vastaan. Tapahtuman osallistumismaksuilla kerättiin tuottoa neljälle eri taholle, jotka tekevät kaikki arvokasta työtä ja tekoja yksinäisyyden ehkäisemiseksi: Projekti Radikaali, Icehearts Turku, Mielenterveyden Keskusliitto ja Tukenasi Ry.

Tapahtuma oli samalla Louhoksen ja yksinäisyyttä vastaan taistelevan Lähde-liikkeen yhteistyön lanseeraus. ”Lähde-liike on voittoa tavoittelematon brändi, jonka missiona on saada ihmiset aidosti tekemään asioita, jotta Suomessa kenenkään ei tarvitse olla yksinäinen”, kuvailee Louhoksen toimitusjohtaja Iiro Junnila.


Tapahtuma pelattiin aurinkoisessa, puolipilvisessä säässä. Vieraspelaajilta kuului kehuja kentästä ja erityisesti greenit keräsivät vuolaasti kehuja. Hyvä fiilis välittyi kaikkiin pelaajiin ja mikäs sen huikeampaa, kuin pelata hyvän asian puolesta. Aamu alkoi Sandy & Café Bistron runsaalla aamiaisella ja lounas nautittiin kierroksen jälkeen.

Kilpailu pelattiin neljän hengen tasoituksellisena best ball kilpailuna, jossa jokaiselta väylältä huomioitiin kahden parhaan pelaajan tulos. Kilpailu oli erittäin kovatasoinen.Parhaat joukkuetulokset:

  1. Hauhtonen Juho, Kesäläinen Miikka, Köykkä-Luopa Anssi ja Leino Petri, tuloksella 96

  2. Ahokoski Petteri, Johansson Henrik, Järvinen Toni ja Valikainen Niko, tuloksella 93
    ​​​​​​​
  3. Lahtonen Jari, Leppänen Lauri, Syväsalmi Kai ja Turakainen Jaakko, tuloksella 91

Parhaasta henkilökohtaisesta pistebogey tuloksesta vastasi tänään Järvinen Toni huikealla tuloksella 42 pb!

Erikoiskilpailut:

Lähimmäs lippua kahdella Kankas 4:

Petteri Halme 2,75m
Lähimmäs lippua Kankas 9: Petteri Halme 1,26m

Pisin drive Kartano 5: John Karlsson


Pisin drive Kankas 3: Juuso Halmeenmäki

Petteri halme


Louhoksen, Lähde-liikkeen ja Kankaisten Golfin lisäksi mukana tapahtumaa tukemassa olivat LähiTapiola Varsinais-Suomi, Eturivi Turku ja Stadium. Kiitos huikeille tukijoille tapahtuman mahdollistamisesta, teette kaikki erittäin tärkeää työtä! Mukana hyväntekeväisyys tapahtumassa myös NHL-pelaajat Mikko ”Bobi” Lehtonen sekä Antti Raanta.

Nyt ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma tullaan järjestämään jatkossa vuosittain elokuun 10.päivä. Tarkoituksena on auttaa ja toteuttaa mahdollisimman monta yksinäisyyttä ehkäisevää ja yhteisöllisyyttä lisäävää tekoa. Tänä vuonna pottia saatiin kerrytettyä huimat 5600€! Rahat menevät lyhentämättöminä yksinäisyyden ehkäisemiseksi. Voittajajoukkue sai huiman mahdollisuuden valita järjestön, joka saa kyseisestä summasta 25% ja järjestöksi valikoitui IceHearts Turku.

Kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille, tukijoille sekä järjestäjille!