Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kankaisten Golf mukana Roosa nauha -kampanjassa

Kankaisten Golf on mukana Roosa nauha -kampanjassa Roosa nauha -teemaviikolla 3.-9.10.2022. Kankaisten Golfilla on oma Roosa nauha -keräys, johon lahjoitetaan 20% teemaviikon greenfeetuotoista. Lisäksi Finaco Cross Country kisan osallistumismaksuista lahjoitetaan keräykseen. Tutustu alempaa lisää Roosa nauha -teemaviikkoomme.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä on järjestetty vuodesta 2003 asti ja tänä vuonna jo 20. kerran. Kampanjalla on aiemmin kerätty varoja rintasyövän ja gynekologisten syöpien tutkimukseen ja syksystä 2020 alkaen keräyksellä on tuettu lisäksi syöpätutkimusta yleisemmin.

Jokaisesta kertapelimaksusta ajalla 3.-9.10. kankaisten golf lahjoittaa 20% Roosa nauha -keräykseen

Kankaisten Golf osallistuu kampanjaan nyt toista kertaa. Vuonna 2020 kampanjaan lähdettiin mukaan ensi kerran ja tänä vuonna uudestaan, tavoitteena kerätä suurempi potti kuin kaksi vuotta sitten. Kankaisten Golfille on luotu oma Roosa nauha -keräyssivu, jonka kautta lahjoittamalla laskuri laskee yhteen kerryttämäämme pottia ja rahat ohjautuvat suoraan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Kankaisten Golf osallistuu Roosa nauha -keräykseen lahjoittamalla 3.-9.10. ajalta kertapelimaksu- eli greenfeetuotoista 20% sekä lisäksi sunnuntaina 9.10. pelattavan Finaco Cross Country kilpailun osallistumismaksuista 5€ / pelaaja keräykseen.

"Kaksi vuotta sitten olimme mukana ensimmäisen kerran ja saimme erittäin hyvää palautetta osakkailta ja jäseniltä. Halusimme tänä vuonna lähteä uudestaan mukaan tekemään hyvää ja greenfeetuotoista tekemämme lahjoituksen lisäksi Roosa nauha -viikon huipentaa Finaco Cross Country -kisa, jonka nimikkokumppani Finaco lähti myös mukaan lahjoittamaan. On hienoa, että jaamme yhteistyökumppaniemme kanssa myös arvopohjaa." kertoo Kankaisten Golfpuisto Oy:n toimitusjohtaja Timo Tuominen.

Finaco mukana lahjoittamassa

Roosa nauha -viikon Kankaisissa huipentaa Finaco Cross Country -kilpailu sunnuntaina 9.10. Kankaisten Golf lahjoittaa osallistumismaksuista 5€ / pelaaja ja kilpailun nimikumppani Finaco lahjoittaa tämän lisäksi vielä 2€ / pelaaja Roosa nauha -keräykseen.

Miten voin osallistua Kankaisten Golfin Roosa nauha -keräykseen?

  • Osallistumalla Finaco Cross Country kisaan. Jokaista osallistujaa kohti Kankaisten Golf ja Fincao yhdessä lahjoittavat yhteensä 7€ keräykseen.
  • Kutsu kaverit pelaamaan kertapelimaksulla ja me hoidamme lahjoituksen kertapelimaksu- eli greenfeetuotoista (20%).
  • Caddiemasterin tiskillä voit tehdä lahjoituksen MobilePaylla.
  • Voit myös osallistua keräykseen lahjoittamalla haluamasi summan keräyssivulla vaikka heti. Keräyssivulle tästä. Maksutapoina MobilePay, pankkikortti tai verkkopankkimaksu.


Kankaisten Golfin Roosa nauha -keräys on avoinna 12.10.2022 saakka.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjasivulle tästä.