Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kankaisten Golf vaihtaa WISEGOLFIIN

Kankaisten Golf on valinnut uudeksi toiminnanohjausjärjestelmäkseen WiseNetworkin tarjoaman WiseGolfin. WiseGolf on WisePlatform-järjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki toiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Muutoksen ensisijainen tavoite on suoraviivaistaa ja tehostaa toimiston toimintaa. WiseGolf tarjoaa kattavan ohjelmiston, jonka avulla saadaan kaikki toiminnot saman järjestelmän alle. WiseGolfin kautta hoidetaan kaikki jokapäiväiset asiat kuten jäsen- ja osakasasiat, kassan hallinta, laskutus, verkkokauppa, viestintä sekä taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvät toimet. Kankaisten Golf ottaa uuden ohjaushallintajärjestelmän käyttöön sekä seuran, kenttäyhtiön että ravintolayhtiön osalta. Näin kaikki kolme toimijaa saadaan saman järjestelmän piiriin ja hallinta on selkeämpää ja tehokkaampaa. Uusi järjestelmä otetaan käyttöön 1.1.2022 alkaen.

”Meillä on aiemmin ollut käytössä noin kymmenen erilaista järjestelmää, joita kaikkia käytetään toimistolla viikoittain, valtaosaa päivittäin. Usean järjestelmän käyttö on vaatinut paljon ristikkäisiä toimintoja ja manuaalista käsityötä, jotka molemmat vievät erittäin paljon turhaa aikaa. Wisen myötä järjestelmien määrä tippuu yhteen, toiminta automatisoituu, ylimääräinen työ vähenee merkittävästi ja sitä kautta aikaa jää toiminnan kehittämiseen. Punnitsimme ensin tarjolla olleita vaihtoehtoja ja totesimme WiseGolfin olevan niistä meille paras. Sen jälkeen harkitsimme vielä hyvin tarkkaan järjestelmän vaihdon ajankohtaa ja tulimme siihen lopputulokseen, että nyt oli oikea aika. Tässä johtavana ajatuksena oli uuden työntekijän rekrytointi ja perehdyttäminen järjestelmään.”, toteaa Kankaisten Golfin toimitusjohtaja Timo Tuominen.

Pelaajalle muutos näkyy ensisijaisesti ajanvarausjärjestelmän vaihtumisena

Näkyvimpinä muutoksina pelaajille on uusi ajanvarausjärjestelmä sekä ilmoittautumiset kilpailuihin ja tapahtumiin. Järjestelmässä on paljon uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat päivittäistä toimintaa sekä toimistolla että caddiemasterien työssä.

”On selvää, että muutos vaatii alkuvaiheessa opettelua niin toimistolla, caddiemastereilla kuin asiakkaidenkin puolella. Järjestämme alkuvuoden aikana pelaajille mahdollisuuksia tutustua järjestelmän käyttöön ennen kauden alkua, joten uskomme, että kauden alkukin sujuu muutoksesta huolimatta hyvin.
Jo käyttöönoton valmisteluvaiheessa olemme huomanneet kuinka paljon tämä auttaa meitä toimiston päivittäisessä työssä. Ja järjestelmän käyttö on osoittautunut juuri niin helpoksi, kuin ennakkoon ajattelimmekin, joten kyllä se pelaajiltakin sujuu.”
, sanailee järjestelmän käyttöönotosta Kankaisissa vastaava toimisto- ja tapahtumapäällikkö Jari Laukkanen.


WiseNetWork:n kanssa on tällä hetkellä yhteistyössä 27 golfyhteisöä ympäri Suomea, lukuisia liikuntakeskuksia ja mm. jääkiekkoseuroja. Lisää WiseGolf toiminnanohjausjärjestelmästä.

WiseGolf on golfklubien ja -kenttien toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kehittäjä on WiseNetwork Oy. Yrityksen taustalla on kahdeksan toimintavuotta ja yli 100 henkilötyövuotta tuotekehitystä WisePlatform-järjestelmän parissa. WiseGolfin lisäksi muita WisePlatformin toimialakohtaisia tuotteita ovat mm. kuntosaleille suunnattu WiseGym sekä tapahtumaorganisaatioiden tarpeisiin soveltuva WiseEvent.

WiseNetwork Oy on perustettu vuonna 2013. Henkilöstömäärä on kasvanut viimeisen vuoden aikana 13:sta 26:een.

https://wisegolf.fi/

https://wisenetwork.fi/fi-fi