Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kankaisten Golfin edustusjoukkueesta Team MPS

Kankaisten Golfin edustusjoukkueen uusi nimikkokumppani on johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija MPS-yhtiöt. Edustusjoukkue kantaa jatkossa nimeä Team MPS. Yhteistyösopimus kattaa pelikaudet 2021-2023.

Kankaisten Golfissa itsekin pelaava MPS:n Senior Partner ja konsultti Tomi Välimäki on tyytyväinen, että yhteinen sävel asiassa löytyi nopeasti. ”Meillä oli halu lähteä Kankaisten Golfin toimintaan mukaan. Ajatus jalostui neuvottelujen aikana ja lopulta saimme aikaiseksi hyvän kokonaispaketin. On hienoa lähteä mukaan tukemaan Kankaisten Golfin strategian mukaista uutta toimintamallia heti alusta saakka. Edustusjoukkueen toimintaa kehitetään pitkäjänteisesti ja se sopii hyvin myös meidän yrityksen arvomaailmaan. Sopimus on kolmivuotinen ja sinä aikana saamme rakennettua siitä molempien osapuolien toimintaa tukevan kokonaisuuden. ”

Myös Kankaisissa yhteistyötä odotetaan innolla. ”Saimme edustusjoukkueelle todella mieluisan kumppanin. Edustustoiminnan taloudellisella tuella on aina tietysti oma merkityksensä, mutta tämän kumppanuuden myötä saamme myös toiminnallista tukea. MPS toteuttaa edustuspelaajille itsetuntemusta lisäävän testauksen ja palautekeskustelun, jossa mm. käsitellään henkilökohtaista reagointia ja sen onnistumista kilpailutilanteissa. Uskon, että tästä on konkreettista hyötyä kaikille meidän edustuspelaajille.”, toteaa seuran toiminnanjohtaja Timo Tuominen.

MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. MPS tukee yksilön ja ryhmän vahvuuksien siirtämistä organisaation tulokseksi kaikissa työelämän vaiheissa. MPS:n ratkaisujen takana ovat aina olleet työstään motivoituneet asiantuntijat, jotka ovat jo 40 vuoden ajan kehittäneet tuloksellista ja vastuullista henkilöstöjohtamista.

MPS:n kotisivut osoitteessa www.mps.fi

Team MPS:n pelaajat ovat tällä viikolla laajalla rintamalla kisaamassa

Tällä viikolla alle 21-vuotiaat kisaavat lyöntipelin Suomen mestaruuksista: alle 16-vuotiaat Messilä golfissa, ja 17-21-vuotiaat Lake Side Golf Vammalassa.

Messilässä Kankaisia edustaa Venla Nerg T16 sarjassa. Venla oli hienosti kahden pelipäivän jälkeen jaetulla 6. sijalla ennen viimeistä kierrosta. Tulosten seuranta.

Lake Side Golfissa edustusjoukkueen Sakke Siltala jahtaa mitalia P21 sarjassa. Kahden päivän jälkeen Sakke oli jaetulla 12. sijalla. Tulosten seuranta. Sekä Messilän että Lake Siden kolmipäiväinen kilpailu päättyy tänään perjantaina 2.7.

Mid Tourilla pelataan 2.-4.7. Reikäpelin SM kilpailut Gumböle Golfissa. Mukana reikäpeleissä Team MPS:n Sami Lahti. Samin suorituksia pääset seuraamaan tästä.

Sunnuntaina M50 Haastajatourilla Porvoo Golfissa viivalle asettuvat edustusjoukkueen Kari Ojanen ja Pauli Äikäs.

Kuvassa edustuspelaajamme Jere Suominen ja Oona Vartiainen.