Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kankaisten historian toinen Original Long Drink Texas Scramble saavutti jälleen suosionsa!

Kesän odotetuin golftapahtuma huipentui eilen! Mukaan kilpailuun mahtui 44 joukkuetta ja ilmottautumisajankohtana tämä täyttyi alle tunnissa! Kilpailussa pelattiin kenttäyhdistelmänä Puisto + Kankakselta väylät 1-4 sekä 9.

Koko päivän ajan kentällä vallitsi loistava tunnelma ja aurinkoinen hellepäivä tuli täydelliseen saumaan. Mikä sen parempi tapa viettää perjantai-iltaa, golfia mukavissa ja aurinkoisissa tunnelmissa. Musiikki soi ja porukka näytti viihtyvän! Illan päätteeksi osa porukasta jatkoi vielä iltaa busseilla Apolloon.

Texas Scramblessä voiton vei kovalla 64 lyönnin nettotuloksella joukkue nimeltä 2x Lähde ja Haxberg! Joukkueessa pelasivat Teemu Lähde, Ville Lähde sekä Joonas Haxberg. Täpärästi toiseksi tulivat samalla tuloksella, mutta suuremmalla slopella Tarde ja Puuhapetet; Tarja Ahokas, Tero Ahokas ja Harri Lehto. Kolmannen palkintosijan nappasivat Miikka Miettinen, Teemu Laine sekä Tomas Javanainen, nettotuloksella 65! Kaiken kaikkiaan tulostaso oli kova, ja jokaisessa lähdössä nähtiin huikeita onnistumisia!

Varsinaisen kisan lisäksi jokaisella par 3 väylällä pelattiin henkilökohtainen lähimmäs lippua -kisa.

Lähimmäs lippua löivät:

Puisto 1: Pasi Siltala 82 cm
Puisto 5: Tero Ahokas 1,44 m
Kankas 9: Antero Hiito 1,48 m

Kuvassa vasemmalta Antero Hiito, Pasi Siltala, Tero Ahokas.

Myös parhaiten pukeutunut joukkue palkittiin, joten jos itse golf ei kulkenut niin mahdollisuus palkinnoille oli silti! Moni joukkue oli pistänyt parastaan ja päätös parhaasta tiimiasusta oli haastava. Lopulta palkinnon parhaimmasta asusta nappasi JörnersClub; Waltteri Könttä, Tobias Tolonen, Santeri Rasimus.

Suuri kiitos kaikille osallistujille ja tapahtumassa mukana olleille mukavasta ja kaikinpuolin onnistuneesta päivästä, sekä onnittelut voittajille!