Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kankaisten junioreille kisamenestystä Future Tourilla!

Tämän viikon alku on ollut vilkas kisajunioreiden osalta. Maanantaina pelattiin Future Tourin 4. osakilpailu Aurinko Golfissa ja eilen pelattiin Future Tour X:n osakilpailu Archipelagia Golfissa. Kummassakin kilpailussa oli mukana hieno määrä Kankaisten Golfin junioreita.

Maanantaina 3.8. pelatussa Aurinko Golfin osakilpailussa mukana kilpailemassa oli yhteensä lähes sata junioria. Kankaisten junioreita oli mukana kuusi. Erityismaininnan ansaitsee mitaleille päässyt Aleksi Iivarinen, joka tuli Easy 18r -sarjassa kolmanneksi, pelaten huikeat 42 pistettä! Myös muut Kankaisten juniorit pelasivat upeasti, kaikkien sijoittuessa sarjoissaan top10 joukkoon!

5. Venla Nerg, 80 (+8)

Aurinko Golfin osakilpailun kokonaistulokset ovat katsottavissa tästä.

Tiistaina 4.8. pelattiin Archipelagia Golfissa Future Tour X:n osakilpailu. Paraisilla kisaamassa oli yhteensä seitsemän Kankaisten junioria. Erityismaininnan Archipelagian osakilpailusta ansaitsevat mitaleille päässet Venla Nerg tytöt Elite -sarjassa, joka pelasi upean 79 lyönnin tuloksen, Matias Laaksonen Easy 18r -sarjassa sekä Milla Talonen Tytöt Challenge -sarjassa!

21. Matti Sankari, 81 (+10)

Archipelagia Golfin osakilpailun kokonaistulokset ovat katsottavissa tästä.

Seuraava Future Tourin osakilpailu pelataan sunnuntaina 23.8. meillä Kankaisten Golfissa! Toivottavasti mukaan uskaltautuu lähteä myös mahdollisimman moni Kankaisten Golfin edustaja. Jotta saamme järjestettyä onnistuneen kisakokemuksen tulevaisuuden golflupauksille, tarvitsemme vielä muutaman vapaaehtoisen auttamaan mm. Forecaddien sekä peliavustajan tehtäviin. Ilmoittautumiset Caddiemasterille.