Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

KANKAISTEN RAVINTOLATOIMINTA OMIIN KÄSIIN


Kankaisten Golfpuisto Oy:n hallitus on päättänyt perustaa ravintolayhtiön, joka ottaa Kankaisten Golfin ravintolatoiminnan hoitaakseen. Ravintolayhtiö on Kankaisten Golfpuisto Oy:n 100% omistama tytäryhtiö. Kenttäyhtiön puheenjohtaja Antti Eevan mukaan tehty päätös tukee voimakkaasti yhtiön ja seuran yhteistä strategiaa.


”Kankaisten Golfin strategian kulmakivinä ovat mm. laadukas palvelukokonaisuus ja ensiluokkainen asiakaspalvelu. Kenttäyhtiön hallitus katsoo, että tällä päätöksellä pystymme rakentamaan entistä laadukkaamman asiakaskokemuksen niin Kankaisten omalle porukalle kuin vieraspelaajillekin. Uskomme myös, että tehdyllä ratkaisulla saamme taloudellisia ja toiminnallisia synergiaetuja sekä seuran että yhtiön kanssa ja sitä kautta tämä päätös on myös osakkaiden ja jäsenistön kannalta positiivinen asia.”


Ravintolatoiminnan valmistelusta ja käynnistämisestä vastaa työryhmä, jossa ovat mukana sekä seuran että yhtiön edustajat. Toimitusjohtaja Timo Tuomisen mukaan valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa ja keväällä saadaan nauttia uudenlaisen klubiravintolan palveluista.


”Hienoa, että yhtiön hallitus teki strategian mukaisen rohkean päätöksen ravintolatoiminnan osalta. Tällä päätöksellä saamme varmasti otettua askeleen seuraavalle tasolle, kun puhutaan asiakkaiden viihtymisestä. Ravintolasali saa talven aikana uutta ilmettä pintaremontin ja uusien kalusteiden muodossa sekä lisäksi keittiön kalustoa päivitetään. Ravintolan ensisijaisena kohderyhmänä ovat edelleen golfin harrastajat, mutta toivotamme myös kaikki muut lämpimästi tervetulleeksi. Myös ravintolan konsepti, nimi ja ruokalista kokevat uudistuksen, mutta niistä kerrotaan sitten kun on valmista.”


Ravintolatoiminnan käytännön toiminnasta tulee vastaamaan tehtävään palkattava ravintola- tai keittiöpäällikkö. Ravintolayhtiö aloittaa ko. henkilön rekrytoinnin vuoden 2021 tammikuussa.