Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kankaisten Roosa nauha -teemaviikko päätökseen

Kankaisten Golf osallistui Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaan omalla Roosa nauha -teemaviikolla 5.-10.päivä lokakuuta. Tuon viikon aikana kenellä vain oli mahdollista lahjoittaa caddiemasterin toimistossa Roosa nauha -keräykseen valitsemansa summan ja viikon huipentumana Kankaisten Golfpuisto lahjoitti sunnuntain 11.10. greenfee maksuista puolet keräykseen. Yhteensä rahaa saatiin kerättyä 1014 €!

”Emme asettaneet mitään varsinaista tavoitetta keräykselle, mutta ollaan tosi tyytyväisiä yli tuhannen euron pottiin. Hienoa että kampanja otettiin yhteisössä hyvin vastaan. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille”, kommentoi toiminnanjohtaja Tuominen.


Roosa nauha on maailmanlaajuinen kampanja rintasyöpätietoisuuden puolesta, joka lähti liikkeelle jo 1990-luvulla. Suomessa Roosa nauha on Syöpäsäätiön toteuttama varainhankintakampanja, jolla on kerätty varoja rintasyövän ja gynekologisten syöpien tutkimukseen. Tänä vuonna Roosa nauha -keräys tukee ensimmäistä kertaa kaikkien syöpien tutkimusta. Vuonna 2020 Roosa nauha -keräys toteutetaan Suomessa jo 18. kerran.

Jos teemaviikkomme meni ohi ja haluat vielä osallistua Roosa nauha -kampanjaan lahjoittamalla tai ostamalla Roosa nauhan, keräysaika jatkuu 1.11.2020 asti, lisätietoa löydät Roosa nauhan sivuilta.