Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kankas aukeaa 30.4. – kaikki 27 reikää käytössä


Kankaksen täysipainoista avaamista on hieman jouduttu odottelemaan, koska talven urakka-alueiden viimeistely ja kuivuminen on vaatinut oman aikansa. Vappuaattona Kankas saadaan vihdoinkin auki ja kaikki pääsevät pelaamalla tutustumaan siistittyjen ja laajennettujen lampien maisemiin.

Alueen viimeistelytöitä jatketaan kauden edetessä, joten pelaajien on hyvä huomioida, että urakka-alue ei vielä ole valmis. Esimerkiksi lampien rannoilla on kunnostettavia alueita. Samoin Kankas 5:n viheriön edustalla on poikittainen täytetty kaivanto, joka on kunnostettavaa aluetta. Kunnostettavilta alueilta saa kuitenkin rangaistuksetta vapautua, joten itse peliin näillä ei juurikaan ole vaikutusta. Isoin peliin vaikuttava tekijä on Kankas 6:lla, jossa kaikki teet sijoitetaan nyt aluksi punaisten ja sinisten lyöntipaikkojen alueille.

Vappuviikon alku pelataan siis edelleen tutulla kenttäkombinaatiolla Kartano + Puisto. Ja aamuysit ovat mahdollisia Puistolla. Perjantaista 30.4. alkaen 18 reiän yhdistelmänä toimii Kankas + Puisto ja Kartanoa pelataan ysinä. Kevään kelien ollessa vähintäänkin vaihtelevat, tulee jokaisen huomioida, että yöpakkasien jälkeen aamujen osalta saattaa tulla peliaikojen peruutuksia. Viikolla 17 ajanvaraus alkaa edelleen klo 9.00 alkaen. Viikolla 18 ajanvaraus alkaa toistaiseksi klo 9.00, mutta säiden salliessa avaamme ajanvarauksen alkamaan klo 8.00.

Nautinnollista pelikevättä kaikille!

Kuva: Niko Sieppi, Rabbit Visuals 16.4.2021