Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kankas lyöntipaikkaremontit etenevät - uutinen 6.6.2024

Lyöntipaikkaremontit Kankaksella ovat edenneet jo väylälle 8. Ensimmäiset siirtonurmet on asetettu väylän 2 lyöntipaikoille.

Kuva Kankas 4 lyöntipaikalta 27.5.2024.

Kankaksella remontoidaan kauden 2024 aikana lyöntipaikat väylillä 2, 3, 4 ja 8. Samalla uusitaan pelaajapolku väylän 2 lyöntipaikkojen alueella sekä väylän 2 ja 3 välillä rakennetaan uusi pelaajapolku. Uusi pelaajapolku lähtee väylän 2 viheriön vasemmalta puolelta etureunan kohdilta, jolloin viheriön ympäristön kulutus pienenee ja viheriön ympäristö on pelaamiselle parempi. Toistaiseksi käytetään vanhaa pelaajapolkua. Tiedotamme kun uusi pelaajapolku otetaan käyttöön.

Remontti on edennyt siihen vaiheeseen, että lyöntipaikat väylillä 2, 3 ja 4 on kuorittu ja pohjat uusille lyöntipaikoille on rakennettu. Väylän 4 lyöntipaikkojen pohjatyöt tulevat valmiiksi torstain 6.6. aikana.

Väylän 8 lyöntipaikan työt alkavat perjantaina 7.6. keltaiselta ja valkoiselta lyöntipaikalta. Sen myötä kaikki tiimerkit väylällä Kankas 8 siirtyvät punaiselle lyöntipaikalle.

Väylän 2 lyöntipaikan työt ovat edenneet torstaina 6.6. seuraavaan vaiheeseen eli siirtonurmi on asennettu. Nyt alkavat nurmen hoitotoimenpiteet ja käyttöönotto tapahtuu kun siirtonurmi on juurtunut maahan hyvin ja on siten valmis käyttöön otettavaksi. Tähän menee arviolta ainakin kesäkuun loppuun.
Siirtonurmialueilta pelaaminen on ehdottomasti kielletty!

Arvioidusti väylän 3 lyöntipaikoille laitetaan siirtonurmet viikolla 24. Lyöntipaikkojen käyttöön ottaminen tapahtuu siinä järjestyksessä kun lyöntipaikat ovat kunnoltaan pelivalmiita.

Kankas 2 lyöntipaikka 6.6.2024 punainen lyöntipaikka ja pelaajapolku

Kankas 2 lyöntipaikka 6.6.2024 keltaiselta lyöntipaikalta