Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kauden 2023 pelioikeudet varattavissa nyt

Pelioikeuksia kaudelle 2023 on kyselty jo ja pelioikeuksien varaus on nyt käynnistynyt! Lue lisää ja varaa omasi!

Pelioikeudella pelaat rajattomasti

Pelioikeuksien varaaminen kaudelle 2023 on nyt alkanut! Rajattoman pelioikeuden hinta on 950€. Pelioikeus on voimassa kauden 2023 ajan ja se on henkilökohtainen.

Varattavia pelioikeuksia on yhteensä 100kpl. Kaudella 2022 pelioikeuden varanneilla oli ennakkovarausmahdollisuus ja sen jälkeen pelioikeuksia on jäljellä 23 kpl.

Tämä 100kpl ei välttämättä ole lopullinen pelioikeuksien määrä, sillä kaudella 2022 pelioikeuksia vuokrattiin n.150kpl. Jos siis jäät nyt ilman pelioikeutta, kannattaa ilmoittautua jonoon ja heti kun pelioikeuksia tulee lisää, otamme sinuun yhteyttä.

Päivitetty 17.1.2023
Aikuisten pelioikeuksia on saatu lisää! Ole nopea ja tee varaus!

Varaa aikuisten pelioikeus tästä!
Mikäli pelioikeudet loppuvat, suosittelemme ilmoittautumaan kuitenkin jonoon ja heti kun pelioikeuksia tulee lisää, otamme sinuun yhteyttä.

Tällä hetkellä pelioikeuksia on vuokrattu noin 130kpl. Vuonna 2022 välitettiin yli 150 pelioikeutta.
Vuokrattavat pelioikeudet perustuvat Kankaisten Golfpuiston osakkeenomistajien osakkeisiin. Yhtiöllä ei siis ole omia pelioikeuksia vuokrattavana, vaan Kankaisten Golfpuisto välittää osakkaiden pelioikeuksia.

Kankaisten Golfin Pelioikeudet perustuvat osakkeisiin

Vuokrattavat pelioikeudet perustuvat Kankaisten Golfpuiston osakkeenomistajien osakkeisiin. Yhtiöllä ei siis ole omia pelioikeuksia vuokrattavana, vaan Kankaisten Golfpuisto välittää osakkaiden pelioikeuksia.

Varausmaksu 100 € laskutetaan varauksen yhteydessä. Varausmaksu katsotaan osaksi pelioikeuden maksua. Mikäli jostain syystä päätät kuitenkin jättää pelioikeuden käyttämättä, varausmaksua ei palauteta.

Tai olisiko osake sittenkin sinun juttusi?

Kankaisissa osakas on ykkönen. Yhtiön selkeä tahtotila on, että osakkeella pelaaminen on ehdottomasti paras ja edullisin vaihtoehto pelata golfia Kankaisissa. Pidämme yllä jatkuvaa kehitystä, jotta osakkaat saavat jatkossakin pelata olosuhteiltaan ja viimeistelyltään huippukuntoisella kentällä.

Osakkeen hoitovastike kaudella 2022 oli 680€. Tällä rahalla pelaat rajattomasti golfia koko kauden. Lisäksi osakkaalla on myös muita merkittäviä etuja (Osakasedut) esimerkiksi vieraspelaamiseen lähialueen kentille. Ja osakkaana varaat kierroksesi aina ensimmäisenä, eli pääset pelaamaan silloin kun haluat. Syysyhtiökokous määrittelee seuraavan vuoden vastikkeen suuruuden.

Mikäli osakkuus kiinnostaa, ota yhteyttä office@kgm.fi tai 044 5431 200.