Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kauden 2025 pelioikeuksien myynti alkaa 1.11.

Pelioikeuksien myynti kaudelle 2025 alkaa perjantaina 1.11.2024. Ennakkovaraaminen on alkanut pelaajille, jotka kaudella 2024 vuokrasivat pelioikeuden Kankaisten Golfilta.

Pelioikeuksien varaus käynnistynyt - yleinen myynti alkaa perjantaina 1.11.

Aikuisten pelioikeuden hinta kaudella 2025 on 980€. Mikäli varaat pelioikeuden ajoissa, tarkalleen ottaen marraskuun loppuun mennessä (30.11.2024), saat pelioikeuden hintaan 950€.

Kaudella 2024 pelioikeuden varanneilla on nyt ennakkovarausmahdollisuus lokakuun loppuun asti ja sen jälkeen perjantaina 1.11.2024 jäljellä olevat pelioikeudet avautuvat kaikille varattavaksi. Varattavia pelioikeuksia on yhteensä 120 kpl.
Mikäli sinulla pitäisi pelioikeus jo olla varattavana, mutta et näe tuotetta verkkokaupassa, muista kirjautua ensin sisään kotisivuillamme ja sitten siirtyä verkkokauppaan, tällöin tuotteen pitäisi tulla näkyviin.

Pelioikeuden varaaminen tapahtuu verkkokaupassamme maksamalla 100€ varausmaksun. Pelioikeuden loppusumma laskutetaan alkuvuodesta 2025. Löydät tarkemmat tiedot tästä verkkokaupastamme, kun pelioikeuksien varamaaminen alkaa.

Pelioikeus on henkilökohtainen ja voimassa kaudella 2025. Pelioikeutta ei voi välittää eteenpäin.

Pelioikeus on sarjakorttia edullisempi vaihtoehto

Kierros viikossa tarkoittaa n. 25 kierrosta kaudessa ja tällöin pelioikeus on sarjakorttiakin edullisempi vaihtoehto! Hankkimalla pelioikeuden voit pelata auringonnoususta auringonlaskuun. Rajaton pelioikeus on investointi aktiiviseen ja liikunnalliseen arkeen.

Henkilökohtaisella pelioikeudella peliaikojen varausoikeus 6 vrk eteenpäin.

Kankaisten Golfin Pelioikeudet perustuvat osakkeisiin

Vuokrattavat pelioikeudet perustuvat Kankaisten Golfpuiston osakkeenomistajien osakkeisiin. Yhtiöllä ei siis ole omia pelioikeuksia vuokrattavana, vaan Kankaisten Golfpuisto välittää osakkaiden pelioikeuksia.

Tämä 120 kpl ei välttämättä ole lopullinen pelioikeuksien määrä, sillä kaudella 2024 pelioikeuksia vuokrattiin n.155kpl. Jos siis jäät nyt ilman pelioikeutta, kannattaa ilmoittautua jonoon ja heti kun pelioikeuksia tulee lisää, otamme sinuun yhteyttä.

Tai olisiko osake sittenkin sinun juttusi?

Kankaisissa osakas on ykkönen. Yhtiön selkeä tahtotila on, että osakkeella pelaaminen on ehdottomasti paras ja edullisin vaihtoehto pelata golfia Kankaisissa. Pidämme yllä jatkuvaa kehitystä, jotta osakkaat saavat jatkossakin pelata olosuhteiltaan ja viimeistelyltään huippukuntoisella kentällä.

Osakkeen hoitovastike kaudella 2024 oli 750€. Tällä rahalla pelaat rajattomasti golfia koko kauden. Lisäksi osakkaalla on myös muita merkittäviä etuja (Osakasedut) esimerkiksi vieraspelaamiseen lähialueen kentille. Ja osakkaana varaat kierroksesi aina ensimmäisenä, eli pääset pelaamaan silloin kun haluat. Syysyhtiökokous määrittelee seuraavan vuoden vastikkeen suuruuden.

Mikäli osakkuus kiinnostaa, ota yhteyttä office@kgm.fi tai 0600 301 505 (0,76€/min + ppm).